צלעות עגל בלסמיקו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' ouvre, אז תנו הזדמנות ל צלעות עגל Balsamico. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, מתכון דל פחמימות, יש 30 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. מתאים ל-48 מנות. אם יש לך שמן זית, פולי-o חלק גבינת מוצרלה רזה, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 48 דקות. מתכונים דומים: צלעות עגל צרפתיות, צלעות עגל Pizzaiolo, ו צלעות עגל ארטישוק.
הוראות
מחממים גריל לחום בינוני גבוה ומחממים תנור ל 177°. לשפשף צלעות עם שמן משולב, שום ורוזמרין. גריל 4 דקות. בכל צד.
מערבבים רוטב פסטה וחומץ ב 2 qt. תבנית אפייה מרוססת בתרסיס בישול. למעלה עם צלעות; מפזרים גבינה.
אופים 25 דקות. או עד צלעות הם doneness בינוני (160F).