קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות22
מגזין

צלעות עגל מזוגגות עם ענבים

צלעות עגל מזוגגות עם ענבים
צלעות עגל מזוגגות עם ענבים הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 33 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 333 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו צלעות עגל, שמן זית, ענבים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. , שהוא מוצק. נסו צלעות עגל צלויות עם ענבים, Scaloppine עגל עם ענבים ופטריות, ו בצל פנינה מזוגג וענבים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מפזרים עגל עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
2
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים עגל; מבשלים 7 עד 8 דקות בכל צד או עד לסיום.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
4
הסר עגל מחבת; לשמור על חום.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים מיץ תפוזים וחומץ לטפטופים; מבשלים מעל חום בינוני 2 עד 3 דקות, מחבת גירוד כדי לשחרר חתיכות השחמה. להחזיר עגל למחבת; להוסיף חצאי ענבים, ומבשלים 1 דקה, הפיכת עגל מעיל עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
אבקת ג'לטין חמוציותאבקת ג'לטין חמוציות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ענביםענבים
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מניחים עגל על מגש הגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
7
יוצקים רוטב על עגל.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)