צלעות עגל צלויות עם פטריות ומדיירה
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם שיני שום, מרק כוח כפול, שיני קרקע, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו צלעות חזיר צלויות עם רוטב מדיירה, צלעות עגל מטוגנות עם פטריות וכוסברה, ו צלעות עגל כפולות צלויות (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר קטן, להביא את מלאי בשר ומים לרתיחה.
מוסיפים את הלפת, גזר, בצל פנינה ושום, להפחית את החום נמוך לכסות. מבשלים עד שהירקות רכים, מעבירים אותם לצלחת כפי שהם נעשים, 8 עד 10 דקות. שמור את שיני השום ואת המרק.
מתבלים את צלעות העגל במלח, פלפל לבן וציפורן ואגוז מוסקט. ממיסים 1 כף החמאה במחבת גדולה.
מוסיפים את צלעות העגל ואת בצל הפנינה ומבשלים על חום גבוה בינוני, הופך פעם אחת, עד הצלעות בצל משחימים יפה, על 8 דקות. החזירו את הבצל לצלחת עם שאר הירקות והעבירו את צלעות העגל לסדין אפייה מעוטר. צולים את הצלעות בתנור עד ורוד במרכז, כ -10 דקות.
בינתיים, להמיס 1 כף החמאה במחבת.
מוסיפים את הפטריות, מתבלים במלח ופלפל לבן ומבשלים על אש מתונה, מבלי לערבב, עד להשחים על הקרקעית, כ 4 דקות. מערבבים ב 1/4 כוס של מדיירה, לכסות ולבשל על אש נמוכה עד הפטריות רכות, על 4 דקות.
מוסיפים את כוס 1/4 הנותרים של מדיירה ומבשלים על חום גבוה בינוני במשך 2 דקות יותר.
להעביר את צלעות העגל לצלחות ארוחת ערב ולשמור על חם.
יוצקים כל מיצי עגל צלויים לתוך הפטריות.
מוסיפים את הירקות ואת מרק שמורות שום ומבשלים על אש נמוכה עד התחמם, על 1 דקה.
הסר מהחום, ומערבולת ב 1 כף הנותרים של חמאה ועונה עם מלח ופלפל לבן.
יוצקים את הרוטב והירקות על צלעות העגל, מפזרים פטרוזיליה קצוצה ומגישים.