צלעות עם שפשוף עשבי תיבול
צלעות עם לשפשף עשב דורש סביב 2 שעות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 41 גר' של חלבון, 85 גרם של שומן, וסך הכל 951 קלוריות. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 6 . יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שום, פלפל טחון, פטרוזיליה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. עם כפית ציון של 62% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: צלעות משובצות בעשבים, צלעות משובצות בעשבים, ו צלעות צלויות בעשב.
הוראות
ראשית, מחממים את התנור ל 400 מעלות F, לבישול צלעות.
הבא, בקערה, למזג את הפטרוזיליה, שום, שמן, מלח ופלפל יחד היטב לשלב.
כדי להכין את הבשר, לקצץ את האצבעות מהחלק התחתון של הבשר ואת הזנב של הצלע, שמירה על החלק צלעות המרכז. לאחר מכן להחיל באופן שווה את לשפשף על צלע כולה.
כדי לבשל את הצלע, להתחיל לבשל במשך 20 דקות, ואז להפחית את החום ל 225 מעלות ולסיים במשך 1 1/2 שעות עבור בינוני נדיר בינוני עד בינוני.