קושימומחה
מוכן ב12 שעות, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות51
מגזין

צלעות פט עם רוטב מנגל אפרסק

צלעות פט עם רוטב מנגל אפרסק
צלעות של פט עם רוטב מנגל אפרסק נטול גלוטן, מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 108 גרם חלבון, 164 גרם שומן, ובסך הכל 2143 קלוריות. מתכון זה מאוכלרשת יש 4 אוהדים. אם יש לכם רוטב ווסטרשייר, צלעות חילוף חזיר, צוף אפרסק ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 12 שעות ו -15 דקות. בסך הכל, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 84%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: צלעות פט עם רוטב מנגל אפרסק, צלעות גב לתינוק עם רוטב מנגל אפרסק לוהט, ו צלעות חילוף חזיר לבישול איטי עם רוטב מנגל אפרסק-מנגו חריף.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: שבבי היקורי, לבניות רוויות ופחם, רוויות.
מרכיבים שתצטרך
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
1
מוסיפים לקערה את המלח, הפפריקה, אבקת הצ ' ילי, אבקת השום והסוכר החום ומערבבים עד להטמעה יסודית. שמור את השפשוף בכלי אטום עד 6 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסהגבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
לצלעות: שוטפים ומייבשים את הצלעות.
מרכיבים שתצטרך
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
3
הניחו אותם על קרש חיתוך נקי ושלפו את העור השומני הדק שמצפה את החלק התחתון של הצלעות. חתוך את הצלעות של כל עודף שומן. שומרים 2 כפות שפשוף אפרסק (1 לצלעות ו -1 לרוטב), ואז מפזרים בנדיבות כל צד עם השפשוף שנותר ועוטפים את הצלעות בניילון. מכניסים למקרר למשך 8 שעות לפחות כדי שהטעמים יוכלו לחלחל לבשר.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוציםאפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
4
ממלאים גריל עם הצ ' יפס והלבנים ומחממים אותם מראש ל -250 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
5
מניחים את הצלעות, בשריות יותר כלפי מטה, על אש עקיפה ומבשלים 3 שעות עם כיסוי הגריל כלפי מטה. סובבים את הלוחות ומבשלים עד שהצלעות מתכופפות בקלות, בערך 1 שעה. בשלב זה, להסיר אותם מן הגריל.
מרכיבים שתצטרך
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
6
מפזרים את הלוחות עם 1 כף שפשוף אפרסק שמור ופורסים אותו למנות.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוציםאפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
7
חותכים כל לוח לצלעות בודדות ומצפים ברוטב מנגל האפרסק של ג ' ינה. מסדרים על מגש הגשה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי ירוק משומר** טחון (3 כפיות סלסה ירוקהצ'ילי ירוק משומר** טחון (3 כפיות סלסה ירוקה
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוציםאפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
8
ממיסים את החמאה בסיר גדול על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
9
מוסיפים את השום והשאלוט ומקפיצים עד שהם רכים, כ -3 דקות. מתבלים במלח, פלפל ושפשוף אפרסק. מערבבים עם כף עץ עד ריחני. מערבבים פנימה את הקטשופ, צוף האפרסק, חומץ התפוחים, החרדל, ווסטרשייר ומיץ הלימון. מביאים את החומרים לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
נייר שחור טחון טרי, לפי הטעםנייר שחור טחון טרי, לפי הטעם
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
נקטר אפרסקנקטר אפרסק
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
דגני קריפיקס, מרוסקיםדגני קריפיקס, מרוסקים
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוציםאפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
10
בואו לבשל עד להסמכה, כ-30 דקות, תוך ערבוב מדי פעם. התאימו את התבלינים במידת הצורך, ותיהנו.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש

מרכיבים

1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)פובלנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעיםפובלנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2(חוֹרֶף)נייר שחור טחון טרי, לפי הטעםנייר שחור טחון טרי, לפי הטעם1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)(בריטניה משתמשת בדומדמניות)(בריטניה משתמשת בדומדמניות)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חרדל דיז'וןחרדל דיז'ון2ציפורןשום, טחוןשום, טחון1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסהגבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה1לימון, juicedלימון, juiced4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקדגני קריפיקס, מרוסקיםדגני קריפיקס, מרוסקים2(חוֹרֶף)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר ופלפל שחור סדוק טרימלח כשר ופלפל שחור סדוק טרי4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקנקטר אפרסקנקטר אפרסק3kgsצלעות חזיר חילוףצלעות חזיר חילוף1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)שפשוף יבש אפרסק שמורשפשוף יבש אפרסק שמור1קטןשאלוט, חתוכה לקוביותשאלוט, חתוכה לקוביות2(חוֹרֶף)1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר