צלעות צלויות איטיות
צלעות צלויות איטיות עשויות להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה זו מכילה כ 40 גרם חלבון 48 גרם של שומן, וסך הכל 641 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. 26 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-15 דקות. אם יש לכם מלח, צלעות חזיר, אבקת צ'יליוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 82%. מתכונים דומים: צלעות צלויות איטיות., צלעות צלויות איטיות, ו צלוי צלעות בישול איטי קל.
הוראות
מערבבים רוטב עגבניות, סוכר חום, חומץ יין אדום, אבקת צ ' ילי, רוטב סויה, כמון, פפריקה, אבקת שום, מלח, ופלפל קאיין יחד בקערה.
מניחים חתיכות sparerib לתוך סיר איטי לשפוך רוטב על צלעות. מבשלים על גבוה במשך 3 עד 4 שעות או על נמוך במשך 6 עד 8 שעות.