קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות30
ציון בריאות2
מגזין

צלעות צלויות קוריאניות מתוקות ומלוחות

צלעות צלויות קוריאניות מתוקות ומלוחות
קוריאני מתוק ומלוח צלוי צלעות קצרות נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 30 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 310 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 30 גרם שומן. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. לכו לחנות ותרימו בצל ירוק, שיני שום, שמן שומשום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הוא זול מתכון לאוהדים של אוכל קוריאני. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. עם כפית ציון של 22% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו צלעות צלויות קוריאניות מתוקות ומלוחות, צלעות קצרות ברביקיו קוריאני (גל-Bi), ו צלעות קצרות ברביקיו קוריאני (מתכונים דומים).

הוראות

1
בבלנדר, מחית את הבצל, בצל ירוק, שום, רוטב סויה, מיץ תפוזים, מירין, שמן שומשום, סוכר ושומשום עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מעבירים את המרינדה לתבנית אפייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
3
מוסיפים את הצלעות הקצרות ופונים למעיל. מכסים ומקררים בין לילה. להביא את הצלעות הקצרות לטמפרטורת החדר לפני הבישול.
מרכיבים שתצטרך
כרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
4
מחממים את התנור כדי להדליק גריל או מחממים מחבת גריל ומברישים בשמן צמחי. עבודה בקבוצות, גריל הצלעות הקצרות על חום גבוה, מפנה פעם אחת, עד להשחמה יפה חרוך כתמים, על 2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
כרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מעבירים את הצלעות לתבנית אפייה מעוטרת ומתחממים בתנור בזמן שאתם צולים את הצלעות הנותרות.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
מגישים את הצלעות עם אורז, סלט מקרוני וקימצ ' י.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ'דר ללא שומן מגוררתגבינת צ'דר ללא שומן מגוררת
קמחיקמחי
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינוט נואר הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות בשר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. מרלו ניקל וניקל האריס ויניארד עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
מניקל וניקל האריס כרם מרלו
מניקל וניקל האריס כרם מרלו
פירות אדומים בהירים, אוכמניות מסוכרות, שזיף סנטה רוזה וניחוחות מנטול כולם משתלבים יחד כדי לשכר את האף כמו מרלו יין האריס 2016 מנפול מהזכוכית. על החיך, ערך עסיסי ופירותי נתמך על ידי טאנינים לעיסים וחומציות איזון, יצירת שכבות עבותות המעטרות את הלשון ומייצרות גימור רך ואלגנטי.