צלעות אדומות מבושלות הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 25 גרם חלבון 42 גרם של שומן, וסך הכל 859 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ערמונים מים, כובעי פטריות שיטאקי, מרק בשר בקר פחות נתרן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשרי היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג לחם וחמאה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: צלעות קצרות מבושלות לאט, צלעות קצרות מבושלות לאט, ו צלעות קצרות חרדל מבושל לאט.
הוראות
1
מחממים תנור הולנדי גדול מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים חצי בשר למחבת; מבשלים 3 דקות, בראונינג מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
3
הסר בשר ממחבת. חזור על הליך עם תרסיס בישול בשר בקר שנותר.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים זנגביל, קליפה ושום למחבת; לטגן 30 שניות או עד ריחני. מערבבים בשרי, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים פטריות; מבשלים 3 דקות או עד רך, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים בשר בקר, מרק, ו-5 המרכיבים הבאים (באמצעות קינמון); מביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים את החום, ומבשלים 2 1/2 שעות או עד בשר רך מאוד. מערבבים ערמונים מים; לבשל במשך 5 דקות. תשליך קינמון.
מרלו, קברנה סוביניון ופינוט נואר הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות בשר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. מרלו רוברט מונדבי נאפה עם דירוג של 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.