צלעות שום Cajun
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים כמובן, אז תנו הזדמנות ל שום Cajun צלעות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 45 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 556 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 8 . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. גשו לסופר וקנו צלעות חזיר, שום, רוטב ווסטרשייר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . עם כפית ציון של 80% המנה הזו יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: פרמזן, שום וצ'יפס קייג' ון, כרובית Cajun של פרודום ברוטב שום, ו קעריות אטריות שרימפס שום Cajun.
הוראות
בסיר גדול, להביא את המים לרתיחה. מתבלים מים רותחים עם 2 כפות שום, 4 כפות תיבול בסגנון Cajun, ו 4 כפות מלח מתובל. מרתיחים צלעות במים מתובלים במשך 15 עד 20 דקות.
בקערת ערבוב, לערבב יחד רוטב ברביקיו, 2 כפות שום, 2 כפות תיבול בסגנון Cajun, 2 כפות מלח מתובל, ורוטב ווסטרשייר.
מניחים צלעות במנות אפייה גדולות, ומחילים כמות נדיבה של תערובת רוטב ברביקיו על הצלעות. להפריש במשך 10 עד 15 דקות כדי להשרות.
גריל את הצלעות במשך 7 עד 12 דקות לכל צד, עד להשחמה יפה.