צמות ראובן
צמות ראובן עשויות להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 271 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 40 דקות. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. אם יש לכם חזה בקר משומר, חרדל דיז'ון, עשב שמיר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב הביצה לבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגה בשחור-לבן כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 32%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו צמות הל, צמות לחם, ו צמות שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה שלבו את שבעת המרכיבים הראשונים. גלגל צינור אחד של בצק סהר על תבנית אפייה לא משומנת; חותם תפרים ונקבים.
מורחים חצי קורנביף מילוי למטה במרכז המלבן. בכל צד ארוך חותכים 1 אינץ'.- רחב רצועות כדי בתוך 1 ב. של מילוי. החל בקצה אחד, לקפל לסירוגין רצועות בזווית על פני מילוי; חותם מסתיים. חזור על הפעולה עם בצק הסהר שנותר ומילוי.
מברישים חלבון ביצה מעל צמות; מפזרים שומשום.
אופים בחום של 375 מעלות למשך 25-30 דקות או עד להזהבה. מצננים על מדפי תיל במשך 5 דקות לפני שחותכים לפרוסות. מקררים שאריות.