צמת בראנץ ' נקניק עוף תפוח
צמת בראנץ ' נקניק עוף תפוח מתכון יכולה להתבצע בערך 1 שעה ו 15 דקות. אתה מקבל הר ד ' אובר שמשרת 12. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 10 גרם חלבון, 38 גרם שומן, ובסך הכל 489 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-47 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. אם יש לכם שמן זית, בטטה, בצק עלים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון 57%, המנה הזו די טובה. מתכונים דומים: צמת בראנץ ' נקניק, ביצים בנדיקט בראנץ ' צמה, ו ביצים בנדיקט בראנץ ' צמה.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס).
מחממים שמן זית במחבת ומבשלים ומערבבים בשמן החם נקניק תפוח-עוף, בטטה, סלרי, בצל אדום, פלפל אדום ושום עד שהירקות מבושלים אך לא רכים, כ -15 דקות.
מעבירים לקערה גדולה ומתבלים במלח ופלפל שחור. מערבבים חצאי ענבים לתערובת נקניקיות.
מערבבים גבינת שמנת, גבינה כחולה ורוזמרין בקערה.
מניחים יריעות בצק עלים על תבנית גדולה. השתמש במערוך כדי לשטח את יריעות בצק העלים והצטרף אליהם לאורך קצה ארוך לסדין אחד גדול. החל מקצה ארוך, השתמש בסכין חדה כדי לחתוך רצועות למאפה במרחק של כ-1 1/2 אינץ 'זה מזה ועומק של 3 אינץ'. חזור על חיתוך רצועות לקצה הארוך הנגדי, והשאיר שוליים של רצועות מאפה חתוכות בכל קצה מנוגד ורצועת מאפה רחבה לא חתוכה באמצע.
מורחים את המילוי באופן שווה במרכז הלא חתוך של דף המאפה; זרוק כפות של תערובת גבינה כחולה מעל המילוי.
צמה את המאפה על ידי הרמת רצועת מאפה שמאלה וימינה, חציית שתי הרצועות מעל המילוי, וסובב פעם אחת כדי להצטרף. חזור על קליעת המאפה לאורך כל הגליל, חוצה זוגות רצועות מנוגדים מעל המילוי ומתפתל פעם אחת.
מפזרים את המאפה עם שקדים פרוסים.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהמילוי חם והמאפה חום זהוב, כ-30 דקות.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם הבחירות המובילות שלי לאנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות רופינו פרוסקו עשוי ענבים אורגניים. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-22 דולר לבקבוק.
![רופינו פרוסקו עשוי ענבים אורגניים]()
רופינו פרוסקו עשוי ענבים אורגניים
הזר ריחני ומתפוצץ בתווי פרי. יש לו ניחוחות נקיים של תפוחים, אגסים והדרים, מלווים ברמזים לוויסטריה. פריך, נקי ועדין עם בועות עדינות על החיך. טעמים עזים של תפוח ואפרסק מובילים לגימור נעים עם פירות מתמשכים ותווים פרחוניים.