כריכי דגים מצופים תפוחי אדמה
כריכי דגים מצופים תפוחי אדמה עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 37 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 413 קלוריות. זה מתכון חלב חינם pescatarian מגיש 4 . הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. אם יש לכם שמן זית, מיץ לימון, פילה בקלה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מצטיין של 86%. מתכונים דומים: כריכי דג מצופה בקמח תירס ברוטב טרטר מפרץ ישן, דג אדום מצופה תפוח אדמה, ו דג תפוחי האדמה מצופה של ג'יי עם סלסה מנגו.
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים בקערה. מערבבים בכרוב ו 1/8 פלפל כפית; לכסות ולקרר.
מפזרים את שני הצדדים של דגים באופן שווה עם מלח ונותר 1/8 כפית פלפל.
מערבבים פתיתי תפוחי אדמה ותבלינים יווניים בצלחת רדודה. לדלות דגים בתערובת פתית תפוחי אדמה, לחיצה חזקה על המעיל.
שמן חום במחבת ovenproof גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים דגים למחבת; מבשלים 2 דקות. תהפכו דגים, שימו מחבת בתנור.
אופים ב 425 במשך 8 עד 9 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
מניחים על תערובת 1/4 כוס כרוב על המחצית התחתונה של כל לחמניה; העליון כל אחד עם דגים וחצי העליון של לחמניה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. מארק ווסט פינו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.