צמת תרד טונה
צמת תרד טונה אורכת בערך 1 שעה מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 10 מנות. צופה בדמות שלך? למתכון הפסקטרי הזה יש 184 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן למנה. 1 אדם התרשם מתכון זה. אם יש לכם גבינת פרמזן, גבינת פרובולון, ביצה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 59%. נסו צמת תרד איטלקית, צמת תרד איטלקית, ו סלט תרד טונה עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה קטנה שלבו תרד, טונה, גבינת קוטג', גבינת פרמזן ושום; מניחים בצד.
מגלגלים בצק גליל סהר על נייר שעווה; אין להפריד בצק. לחץ כדי לאטום תפרים ונקבים. מכסים בפיסת נייר שעווה נוספת.
מרדדים בצק ליצירת 14 אינץ'. איקס 10-ב. מלבן.
מעבירים בצק ל -15 אינץ ' משומן. איקס 10-ב. איקס 1-ב. תבנית אפייה, השלכת נייר שעווה.
מורחים מילוי למטה במרכז הבצק לאורכו בתוך 3-1 / 2-ב. תתפשט. למעלה עם גבינת מוצרלה.
על כל צד ארוך, לחתוך 1-ב.- רצועות רחבות כמעט עד קצה המילוי. החל מקצה אחד, לקפל לסירוגין רצועות בזווית על פני מילוי; קמצוץ מסתיים לאטום.
שלב ביצה עם מים והבריש מעל.
אופים בחום של 375 ניתנים להזזה למשך 18-20 דקות או עד להזהבה.
יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, יין ורדים
יין פינו נואר, מרלו ורוז הם הבחירות המובילות שלי לטונה. למרות שלעתים קרובות דגים משויכים ליין לבן, דגים 'בשריים' יותר כמו טונה יכולים בהחלט ללכת עם יין אדום. רוז המוגן גם ישתלב יפה, במיוחד אם הטונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר ליין לבן. אתה יכול לנסות את וין דה סנדוויץ 'של ג' ימי ג ' ון פינו נואר. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-30 דולר לבקבוק.
וין דה סנדוויץ 'של ג' ימי ג ' ון פינו נואר
הפינו נואר הופק ובוקבק על ידי יקב מכונות פולק, והיינן קני ליקיטפרקונג.