קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות10
ציון בריאות19
מגזין

צמת תרד טונה

צמת תרד טונה
צמת תרד טונה אורכת בערך 1 שעה מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 10 מנות. צופה בדמות שלך? למתכון הפסקטרי הזה יש 184 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן למנה. 1 אדם התרשם מתכון זה. אם יש לכם גבינת פרמזן, גבינת פרובולון, ביצה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 59%. נסו צמת תרד איטלקית, צמת תרד איטלקית, ו סלט תרד טונה עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
בקערה קטנה שלבו תרד, טונה, גבינת קוטג', גבינת פרמזן ושום; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מגלגלים בצק גליל סהר על נייר שעווה; אין להפריד בצק. לחץ כדי לאטום תפרים ונקבים. מכסים בפיסת נייר שעווה נוספת.
מרכיבים שתצטרך
2 צינורות (8 אונקיות כל אחת) בצק גליל סהר בקירור2 צינורות (8 אונקיות כל אחת) בצק גליל סהר בקירור
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
3
מרדדים בצק ליצירת 14 אינץ'. איקס 10-ב. מלבן.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
4
מעבירים בצק ל -15 אינץ ' משומן. איקס 10-ב. איקס 1-ב. תבנית אפייה, השלכת נייר שעווה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
5
מורחים מילוי למטה במרכז הבצק לאורכו בתוך 3-1 / 2-ב. תתפשט. למעלה עם גבינת מוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
6
על כל צד ארוך, לחתוך 1-ב.- רצועות רחבות כמעט עד קצה המילוי. החל מקצה אחד, לקפל לסירוגין רצועות בזווית על פני מילוי; קמצוץ מסתיים לאטום.
7
שלב ביצה עם מים והבריש מעל.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
8
אופים בחום של 375 ניתנים להזזה למשך 18-20 דקות או עד להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
מגישים חם.

יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, יין ורדים

יין פינו נואר, מרלו ורוז הם הבחירות המובילות שלי לטונה. למרות שלעתים קרובות דגים משויכים ליין לבן, דגים 'בשריים' יותר כמו טונה יכולים בהחלט ללכת עם יין אדום. רוז המוגן גם ישתלב יפה, במיוחד אם הטונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר ליין לבן. אתה יכול לנסות את וין דה סנדוויץ 'של ג' ימי ג ' ון פינו נואר. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-30 דולר לבקבוק.
וין דה סנדוויץ 'של ג' ימי ג ' ון פינו נואר
וין דה סנדוויץ 'של ג' ימי ג ' ון פינו נואר
הפינו נואר הופק ובוקבק על ידי יקב מכונות פולק, והיינן קני ליקיטפרקונג.