קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות1
ציון בריאות100
מגזין

צנוברים מטוגנים עם דלורית

צנוברים מטוגנים עם דלורית
צנוברים מטוגנים עם דלעת סקווש נטול גלוטן, וקמאיות מנה עיקרית. והוא יספק כ 1 מנות. מנה זו מכילה כ 48 גרם חלבון 97 גרם של שומן, וסך הכל 1618 קלוריות. המתכון הזה מכסה %73 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמן זית, יין, מרק עוף וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חוטי זעפרן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת זעפרן כקינוח. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו דלורית צלויה עם מרווה וצנוברים, דלורית צלויה עם צנוברים ופרמזן, ו ספגטי עם דלורית, צנוברים ומרווה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
לקלף ולפרוס את הדלעת 1/2 אינץ עבה; מורחים על תבנית אפייה, טפטוף עם שמן זית מתבלים עם מלח ופלפל. מכסים בנייר כסף וצלי עד מכרז אבל לא השחמה, 45 דקות. בינתיים, להפיץ את צנוברים על תבנית אפייה וטוסט עד הזהב, 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דלעת סקוושדלעת סקווש
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן זיתשמן זית
צנובריםצנוברים
מורחיםמורחים
טוסטטוסט
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
3
מעבירים את הדלעת למעבד מזון ומחית עד חלקה. הניחו בצד 1 כוס של מחית ושמרו את השאר לשימוש נוסף.
מרכיבים שתצטרך
סקוושסקווש
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
4
מחממים את 1 כף שמן זית בסיר לחץ.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
סיר לחץסיר לחץ
5
מוסיפים את השאלוט ומבשלים על אש מתונה, ערבוב, עד מתרכך, 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלותשאלות
6
מוסיפים את הצנוברים ואת רסק עגבניות ומבשלים, ערבוב, במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניותרסק עגבניות
צנובריםצנוברים
7
מוסיפים את היין ומרתיחים עד מופחת 2 כפות, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ייןיין
8
הוסף את המרק. מכסים ומבשלים ב 15 PSI (ראה הערה) במשך 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
9
מניחים את סיר הלחץ בכיור ולהפעיל מים קרים על המכסה כדי depressurize אותו במהירות; להסיר את המכסה פעם זה יכול להשתחרר ללא כוח.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סיר לחץסיר לחץ
10
להחזיר את סיר הלחץ לחום בינוני, חשוף, ולהביא את התוכן לרתיחה. אפשר את הנוזל כדי להפחית עד צנוברים מושעים ברוטב עבה, על 4 דקות. מערבבים את מחית סקווש שמורות וזעפרן ומבשלים עד מחומם דרך. מערבבים בכף מים אם מחית עבה מדי. מתבלים במלח ופלפל. כפית את התערובת לתוך קערות, מקשטים עם גרידה כתומה ואת שבבי הגבינה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
גרידה כתומהגרידה כתומה
צנובריםצנוברים
זעפרןזעפרן
גבינהגבינה
סקוושסקווש
רוטברוטב
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סיר לחץסיר לחץ
קערהקערה