צנון, אנוקי, מנדרינה, סלט אבוקדו מ ' חג
צנון, אנוקי, מנדרינה, סלט אבוקדו מ ' סעודה היא ללא גלוטן, וכל 30 מנה צדדית. מנה אחת מכילה 322 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אבוקדו, endive הבלגי, פלפל, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו סלט מנדרינה אבוקדו, גרגיר הנחלים, אבוקדו וסלט מנדרינה, ו סלט אבוקדו ומנדרינה עם Jalapeño ויניגרט (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את הצנון דק ככל האפשר עם מנדולינה או סכין חדה מאוד.
מניחים מנדרינה על קרש החיתוך וחותכים קצת משני הקצוות כדי ליצור משטחים שטוחים. הגדר את המנדרינה על אחד הקצוות השטוחים. באמצעות סכין גדולה וחדה, לגלח את העור, לקלף, וכמה שיותר של החיקוי ככל האפשר לאורך עקומת הפרי. לסחוט כל מיצים מן העור לתוך קערה קטנה ושמורה.
עבודה מעל הקערה עם המיצים עם סכין חיתוך חדה, להחזיק את מנדרינה ביד הלא דומיננטית שלך ולהשתמש ביד הדומיננטית שלך כדי לחתוך את הקטע לאורך הממברנה.
חותכים לאורך הממברנה הנגדית( ב-V), משחררים את הקטע ואוספים את כל המיצים ואת הפרי עצמו בקערה למטה. חזור עם כל הקטעים, ולאחר מכן לסחוט כל מיצים שנותרו מן הממברנות ולזרוק. חזור עם המנדרינות שנותרו.
לטאטא יחד את מיץ מנדרינה עם 2 כפות של שמן זית וקמצוץ של מלח.
מסדרים את endives, צנוניות, מקטעי מנדרינה, ואבוקדו בין צלחות.
מחממים את הנותרים 1 כף שמן זית במחבת בינונית על חום בינוני.
מוסיפים את enoki, מתבלים במלח, ומבשלים עד פריך וחום, 3 עד 4 דקות.
מפזרים את enoki מבושל על הסלט.
טפטוף עם ההלבשה, העונה עם מלח ופלפל, ולפזר עם עירית.