צנון וסלט אנדיב עם ויניגרט פקאן
צנון וסלט אנדיב עם ויניגרט פקאן נטול גלוטן,, וטבעוני מנה צדדית. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 317 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 30 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לך אנדיב בלגי, חומץ שרי, מלח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: צנון וסלט אנדיב, סלט אנדיב וצנום, ו צנון וסלט אנדיב.
הוראות
בקערה קטנה להקציף יחד חומץ, סוכר, מלח ופלפל לפי הטעם.
להקציף בשמן בזרם איטי.קוצצים גס פקאנים ובטוסט תבנית אפייה רדוד קטן בשכבה אחת באמצע התנור עד ריחני כהה גוון, כ 5 דקות. מיד מערבבים אגוזי פקאן חמים לתוך ויניגרט.
להפריד עלים רדיקיו לקרוע כמה ורידים לבנים. מחלקים את העלים באופן דקורטיבי בין 2 צלחות (ראה תצלום, לעיל). להשליך כל עלים חיצוניים דהוי מ endive ולחתוך שני חלקים 1 אינץ ' מהראש. סדר כל קטע במרכז עלי רדיקיו. פרוסה דקה נותרת אנדיב, השלכת הליבה, ומפזרים על סלטים.