צפון צ'ילי
המתכון בצפון המדינה צ'ילי מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט מרהיב ללא גלוטן וללא לקטוז ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 50 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 459 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. גשו לסופר וקנו הקרקע צ'ילה דה arbol, קורטוב של שיני קרקע, פתיתי צ' ילה חאלב, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו מרק מינסטרונה בצפון, עוגת חמאת בוטנים בצפון המדינה שוקולד, ו 6th תחרות צ'ילי שנתית: ערך # 3 - Titletown Tailgate צ' ילי + תפריט שבועי (מתכונים דומים).
הוראות
הכן את הבשר: לפחות 1 יום לפני ההגשה צ ' ילי, לחתוך את הבשר משוק הבשר. (שמור את העצמות כדי להפוך את מלאי בשר.) אתה צריך על 3 קילו (1.5 ק " ג) בשר.
חותכים את הבשר לקוביות 1 אינץ '(2.5 ס " מ).
מניחים אותם על תבנית אפייה להקפיא עד שהם semisolid, על 1 שעה. בקבוצות, לעבד את הבשר במעבד מזון עד שהוא קצוץ גס. (אם אתה בר מזל לחיות ליד קצב אומן, לשאול אותם העצם לטחון את בשר בקר שוק עם להב "צ ' ילי" גס.)
מערבבים את guajillo צ 'ילה, חומץ, צ' ילה דה arbol, מלח, אורגנו, כמון, וציפורן יחד בקערה בינונית לא יצירתית.
מוסיפים את הבשר ומערבבים היטב. מכסים בחוזקה ומקררים לפחות 12 ועד 24 שעות.
שים את השעועית בקערה גדולה ולהוסיף מספיק מים קרים לכסות על ידי לפחות 3 אינץ '(7.5 ס " מ).
תן להם לעמוד במקום קריר (לקרר אם המטבח חם) לפחות 12 ועד 16 שעות.
מסננים את השעועית, לשים אותם בסיר גדול, ולהוסיף מספיק מים קרים טריים כדי לכסות על ידי 3 אינץ '(7.5 ס " מ).
מחממים אותם, ערבוב לעתים קרובות, על חום בינוני גבוה רק עד שהמים רותחים. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל עד השעועית בקושי מכרז, על 1 1/2 שעות, בהתאם לטריות של השעועית. במהלך 30 הדקות האחרונות, מוסיפים את המלח לסיר.
מסננים את השעועית ומניחים אותם בצד.
הפוך את הצ ' ילי: בינתיים, לחמם 2 כפות שמן בתנור הולנדי כבד על חום בינוני גבוה. ב 2 או 3 קבוצות, מוסיפים את הבשר במרינדה ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד שהוא צרוב, על 5 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הבשר לקערה, משאיר את השומן בסיר.
דופק את הבצל והשום יחד במעבד מזון עד קצוץ דק אבל לא פירה. (או לרכך את הבצלים והשום ביד.)
מוסיפים את השמן 1 כף הנותרים לתנור ההולנדי ולחום.
מוסיפים את תערובת הבצל ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצלים מתרככים, על 5 דקות.
החזירו את הבשר לתנור ההולנדי.
מוסיפים את פירה עגבניות, פתיתי צ ' ילה, אורגנו, טימין, כמון ומערבבים היטב. להפחית את החום בינוני נמוך. מבשלים, חשוף, במשך כ 2 1/2 שעות, עד הבשר הוא מאוד רך ומיצי עגבניות להתעבות.
מוסיפים מים חמים לצ ' ילי אם הוא מאיים להיצמד לסיר, ומערבבים בשעועית במהלך השעה האחרונה. מתבלים במלח ועוד פתיתי אורפה צ ' ילה. אם אתה אוהב צ 'ילי חריף מאוד, להוסיף עוד הקרקע צ' ילה דה arbol. (הצ ' ילי יכול להיות מקורר, מכוסה ומקורר עד 2 ימים.) כפית אותו לתוך קערות ומגישים חם.
Reprinted with permission from Chelsea Market Cookbook: 100 Recipes from New York ' s Premier Indoor Food Hall by Michael Phillips with Rick Rodgers. טקסט זכויות יוצרים © 2013 Jamestown Premier Chelsea Market L. P. ; צילום זכויות יוצרים © 2013 jennifer May. Published by Stewart, Tabori & Chang.
יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז
צ ' ילי עובד ממש טוב עם קאווה, גרנאש ושיראז. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. Masia Puigmolto יכול Xa לברוט קאווה עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
![Masia Puigmolto יכול Xa ברוט קאווה]()
Masia Puigmolto יכול Xa ברוט קאווה