צרפתי משי פאי
אם אתה רוצה להוסיף עוד הים התיכון מתכונים לתיבת המתכונים שלך, פאי משי צרפתי עשוי להיות מתכון שכדאי לנסות. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. לקינוח הזה יש 355 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 28 גרם שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. גשו לסופר וקנו תמצית ונילן, תלתלי קצפת ושוקולד, ביצים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. עם כפית ציון 17%, המנה הזו לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: פאי משי צרפתי שוקולד (המשי הצרפתי של כיכר אופים), צרפתי משי פאי, ו צרפתי משי פאי.
הוראות
חותכים גיליון מאפה לשניים. לארוז מחדש ולקרר חצי אחד לשימוש אחר. על משטח מקומח קלות מרדדים את החצי הנותר ל -8 אינץ'. מעגל.
העברה ל-7 אינץ'. צלחת עוגה; קצוות חליל.
קו מעטפת בעובי כפול של נייר כסף כבד.
אופים בחום של 450 ניתנים להזזה למשך 4 דקות.
הסר נייר כסף; אופים 2 דקות יותר או עד שהקרום מזהיב. מצננים על רשת.
בסיר קטן שלבו סוכר וביצים עד לקבלת תערובת אחידה. מבשלים על אש נמוכה, תוך ערבוב מתמיד, עד שהתערובת מגיעה ל -160 מופרדים ומצפים את גב כף המתכת.
מסירים מהאש. מערבבים פנימה שוקולד ווניל לתערובת אחידה. מצננים לפושר (90 ניתנים להזזה), תוך ערבוב מדי פעם.
בקערה קטנה חמאת שמנת עד שהיא בהירה ואוורירית.
מוסיפים תערובת שוקולד מקוררת; מקציפים במהירות גבוהה למשך 5 דקות או עד שהם בהירים ותפוחים.
בקערה גדולה אחרת מקציפים שמנת עד שהיא מתחילה להסמיך.
מוסיפים סוכר של קונדיטורים; מקציפים עד שנוצרות פסגות נוקשות. מקפלים לתערובת שוקולד.
יוצקים לתוך קרום. מצננים לפחות 6 שעות לפני ההגשה.
מקשטים בקצפת ותלתלי שוקולד אם רוצים. מקררים שאריות.
יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce
וין סנטו, ריזלינג קציר מאוחר ולמברוסקו דולצ ' ה הם בחירה מצוינת לפאי משי. יינות אלה הם כל מתוק, וזה חשוב מאז היין צריך בדרך כלל להיות מתוק יותר מאשר האוכל שאתה זיווג עם זה. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שאטו שנטל קציר מאוחר ריזלינג. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-21 דולר.
שאטו שנטל קציר מאוחר ריזלינג