צרפתית בהבזק: אלומטות עם פיסטו
המתכון צרפתית בהבזק: אלומטות עם פיסטו יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון משרת 14 . זה מנות ראשונות יש 58 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. 25 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו עלי בזיליקום, שמן זית כתית מעולה, שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו צרפתית בהבזק: טילפיה עם טרגון פיסטו, צרפתית בהבזק: פסטה עם פיסטו מתוק Chèvre, ו צרפתית בהבזק: Tagliatelle עם קישואים פרח פיסטו (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים בצק פיצה בקערה גדולה משומן קלות עם שמן זית. מכסים במגבת נייר לחה (לא נוגעים בבצק) ומכסים אותה במגבת מטבח יבשה. אפשר לשבת במקום חם הוכחה במשך 2 שעות.
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחימום תנור ל 218°. הפוך פיסטו על ידי שום פועם במעבד מזון עד קצוץ דק.
מוסיפים בזיליקום וצנוברים ודופק עד קצוץ דק. עם מכונת ריצה, זרם בשמן זית. לגרד את הצדדים, ואת הדופק שוב לשלב. תערובת העונה עם מלח ופלפל, ולהוסיף גבינה. דופק לשלב. צריך להיות 3/4 כוס של פיסטו. כף לתוך קערה קטנה, ולהניח בצד.
מרדדים בצק על משטח משוריין לתוך 16 אינץ 'על ידי מלבן 7 אינץ'.
מורחים 1/4 כוס pistou על צד אחד של בצק.
חותכים את הבצק לגדילים ארוכים 1/2 אינץ'. טוויסט מספר פעמים במקום על 2 גיליונות אפייה מרופדת קלף. מברשת קלה צמרות של אלומטות עם שמן זית.
אופים 20 עד 25 דקות, מסתובב מחבתות בתנור, עד זהב פריך. מגניב על המדף.