צרפתית בהבזק: גזר לבן פורה עם שמן זית ומרווה
צריך ללא גלוטן, מנות ראשונות ידידותית מספוא? צרפתית כהרף עין: גזר לבן פירה עם שמן זית ומרווה יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 217 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-137 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. אם יש לך עלי מרווה מטוגנים כמו לקישוט, שמן זית כתית מעולה, מרווה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו צרפתית בהבזק: עדשים צרפתיים Olivey וסלט שעורה, צרפתית בהבזק: כופתאות מרק בצל צרפתי, ו שמן זית עלומה עוף וצנוניות עם פסטו הדרים (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה מעל חום גבוה. באר מים מלוחים, ומוסיפים גזר לבן. מבשלים עד רך מאוד, 15-20 דקות.
בינתיים, לחמם 2 כפות שמן זית סיר קטן עם 6 עלי מרווה.
חום על הלהבה הנמוכה ביותר במשך 5 דקות, להסיר מהחום, ולאפשר תלול במשך 5 דקות נוספות.
מסננים את הגזר הלבן ומניחים אותו במעבד מזון.
הסר מרווה משמן ולהוסיף שמן מרווה למעבד מזון יחד עם הנותרים 3 כפות שמן זית כתית נוספת. פירה עד חלקה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מגישים עם עלי מרווה מטוגנים (ראה הערה).