צרפתית בהבזק: קישואים ממולאים קטנים
המתכון הצרפתי כהרף עין: קישואים ממולאים קטנים מוכנים בעוד כ-50 דקות וזה בהחלט עצום ללא גלוטן, ראשוני וצמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. והוא יספק כ 4 מנות. זה מנות ראשונות יש 338 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך פלפל, מנטה, בזיליקום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: צרפתית בהבזק: רוקפור ואגסים קלויים ממולאים אגוז עם סירופ סאוטרן, קישואים ממולאים, ו קישואים ממולאים.
הוראות
חותכים את צמרות הקישואים, ולהשתמש בכפית כדי לגרוף את הבשר והזרעים, עוזב את הקירות החיצוניים של הקישואים שלמים. קוצצים את הבשר היטב. אם באמצעות קישואים ארוכים קטנים, לחתוך את הקישואים בחצי לאורכו, ולגרוף את הבשר ככה.
בsautépan רחב, חום 4 כפות שמן זית על אש בינונית נמוכה.
מוסיפים את הבצלים, השום והצ ' ילי, ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים עד רך שקוף, על 5 דקות.
מוסיפים את בשר הקישואים ומבשלים עוד 5 דקות. לבסוף, מוסיפים את עשבי תיבול ופירורי לחם, ומבשלים 5 דקות אחרונות.
יוצקים את התערובת לתוך קערה בגודל בינוני.
מערבבים את האגוזים והגבינה לתוך תערובת פירורי לחם, הזמנת 2 כפות של גבינה בצד.
טפטוף את הקישואים עם שמן הזית הנותר, ולשפשף מבפנים ומבחוץ. מתבלים את הקישואים מבפנים ומבחוץ עם מלח ופלפל. תדחפי את תערובת פירורי הלחם לחלל עד שהקישואים יתמלאו.
מניחים את הקישואים ואת צמרות הגבעול הקטנות שלהם (בנפרד) על תבנית אפייה מרופדת בנייר כסף.
מפזרים את החלק העליון של המילוי עם שאר הגבינה.
אופים במשך 15 דקות. משוך את הקישואים מהתנור, מניחים את צמרות הגזע על גבי המילוי, ולעטוף כל חבילת קישואים שלמה בחוזקה בנייר כסף. החלף את כל 4 בחזרה על תבנית האפייה, ואפה עד הקישואים הוא מכרז, עוד 15 דקות. תפתח ותגיש מיד.