קאובויקיש
קאובויקיש יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 403 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם קרום פאי בלתי-מוסווה, חמאה, מלח ופלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב קרום העוגה unbaked אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,משמש-טארט פטל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו קישואים וגבינת עיזים קיש (קיש דה Courgettes au Chèvre), קיש Aux Asperges Et Saumon (אספרגוס וסלמון קיש), ו קיש של מאדאם Au Fromage (מתכונים דומים).
הוראות
מטגנים את הבצל בחמאה במחבת גדולה על אש בינונית-נמוכה לפחות 15 עד 20 דקות (אולי יותר), ערבוב מדי פעם, עד הבצל הוא חום זהוב עמוק. להפריש להתקרר.מטגנים את הבייקון עד לעיסה. קוצצים לחתיכות גדולות בגודל ביס ומניחים בצד להתקרר. מחממים התנור ל 400 מעלות.
מרדדים את קרום העוגה ולחץ אותו למחבת טארט עמוק מחורץ גדול (או מחבת פאי צלחת עמוקה). מקציפים את הביצים, שמנת, מלח ופלפל בקערה גדולה, ולאחר מכן מערבבים את הבצל, בייקון, וגבינה.
יוצקים את התערובת לתוך קרום העוגה.
מניחים את המחבת על תבנית אפייה מעוטרת, מכסים בקלילות בנייר אלומיניום ואופים אותה כ-40 עד 45 דקות.
הסר את נייר הכסף ולהמשיך לאפות במשך 10 עד 15 דקות, או עד הקיש מוגדר הקרום הוא חום זהוב. (הקיש עדיין נראה רופף מעט, אבל ימשיך להגדיר פעם להסיר מהתנור.)
הסר מהתנור ולאפשר לשבת במשך 10 עד 15 דקות. אם באמצעות מחבת טארט, להסיר את הקיש מן המחבת, לחתוך לפרוסות עם סכין משונן חדה, לשרת!