קאוסקוס דלורית
קוסקוס דלורית עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתאים ל-4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון נטול לקטוז וצמחוני יש 543 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן למנה. אם יש לכם שקדים, אגוז מוסקט, מרק עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. עם כפית נסו דלעת סקווש וקוסקוס חמוציות, דלעת סקווש עם כמון קוסקוס, ו דלעת סקווש עם קוסקוס וצ'אטני (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת קטנה טוסט השקדים מעל חום נמוך בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד חום זהוב, על 5 דקות. או, טוסט אותם בתנור 350 במשך 5 עד 10 דקות.
בתנור הולנדי, לחמם את השמן על חום נמוך בינוני.
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שקוף, על 5 דקות.
מוסיפים את השום, קאיין, אגוז מוסקט, וקינמון ומבשלים, ערבוב, עד ריחני, 1 דקה יותר. מערבבים את העגבניות, סקווש, צימוקים, מרק, ו 1 כפית מלח ולהביא לרתיחה. מערבבים את החומוס ומבשלים, מכוסה, במשך 10 דקות. לחשוף ומבשלים עד הסקווש הוא רך, על 10 דקות יותר. מוסיפים את הפטרוזיליה.
בינתיים, בסיר בינוני, להביא את המים ואת הנותרים 1/4 כפית מלח לרתיחה. מערבבים בקוסקוס. כיסוי, להסיר מהחום, ולתת לעמוד במשך 5 דקות. קצפת עם מזלג.
מגישים את התבשיל מעל הקוסקוס העליון עם שקדים קלויים.
המלצת יין: לקבלת האפקט הטוב ביותר, לחפש יין אדום רך, פירותי בניגוד הטעמים המתובלים של הקוסקוס. הטעם השזוף והמרקם הגמיש של מרלו עשיר מקליפורניה יהיו זיווג נהדר.