קוסקוס דלורית עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתאים ל-4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון נטול לקטוז וצמחוני יש 543 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן למנה. אם יש לכם שקדים, אגוז מוסקט, מרק עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. עם כפית נסו דלעת סקווש וקוסקוס חמוציות, דלעת סקווש עם כמון קוסקוס, ו דלעת סקווש עם קוסקוס וצ'אטני (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת קטנה טוסט השקדים מעל חום נמוך בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד חום זהוב, על 5 דקות. או, טוסט אותם בתנור 350 במשך 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
דַק-
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בתנור הולנדי, לחמם את השמן על חום נמוך בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
3
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שקוף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
מוסיפים את השום, קאיין, אגוז מוסקט, וקינמון ומבשלים, ערבוב, עד ריחני, 1 דקה יותר. מערבבים את העגבניות, סקווש, צימוקים, מרק, ו 1 כפית מלח ולהביא לרתיחה. מערבבים את החומוס ומבשלים, מכוסה, במשך 10 דקות. לחשוף ומבשלים עד הסקווש הוא רך, על 10 דקות יותר. מוסיפים את הפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
1/4 כוס שומן חזיר
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
שום גויה®
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
סכין קילוף
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
בינתיים, בסיר בינוני, להביא את המים ואת הנותרים 1/4 כפית מלח לרתיחה. מערבבים בקוסקוס. כיסוי, להסיר מהחום, ולתת לעמוד במשך 5 דקות. קצפת עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
6
מגישים את התבשיל מעל הקוסקוס העליון עם שקדים קלויים.
מרכיבים שתצטרך
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
7
המלצת יין: לקבלת האפקט הטוב ביותר, לחפש יין אדום רך, פירותי בניגוד הטעמים המתובלים של הקוסקוס. הטעם השזוף והמרקם הגמיש של מרלו עשיר מקליפורניה יהיו זיווג נהדר.