קאלדו גאלגא
קלדו גאלג'ה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 25 גרם חלבון, 11 גרם שומן, ובסך הכל 332 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מתכון זה מכלמתכונים יש 31 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. אם יש לכם תפוחי אדמה, בצל, קישורי נקניקיות צ'וריסו וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח מדהים מדהים ציון של 82%. מתכונים דומים: קלדו בטידו או קלדו דה אנפרמו, אמפנדה גלגלה (פשטידת חזיר ופלפל גליציאנית), ו ארוז קאלדו.
הוראות
יוצקים את ציר העוף לסיר גדול.
מוסיפים את הבצל, החזיר, נקניקיית הצ ' וריסו, השעועית הלבנה, תפוחי האדמה, התרד והשום. מביאים לרתיחה, ואז מבשלים על אש בינונית במשך 45 דקות.