קאסולה עם שום ובטרנוט קלוי
קסולט שום ודלורית קלויים עשויים להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 21 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 413 קלוריות. אם יש לך בצל, פלפל, פנצ'טה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב חומץ יין לבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קטיפה אדומה כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו מחית דלעת קלויה עם שום צלוי, מרק דלורית עם שום צלוי, ו מרק דלורית שום צלוי (מתכונים דומים).
הוראות
הסר עור נייר לבן מראש שום (לא לקלף או להפריד את שיני). לעטוף ראש שום בנייר כסף.
אופים ב 350 במשך 1 שעה; מגניב 10 דקות. ציפורן נפרדת; לסחוט כדי לחלץ עיסת שום. הגדר חצי עיסת שום בצד; מילואים הנותרים עיסת שום לשימוש אחר. השליכו עורות.
מחממים תנור הולנדי גדול מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף pancetta; לטחון 5 דקות או עד קריספ.
תסיר את פנצ ' טה מהמחבת, ותשאיר שאריות במחבת.
מוסיפים בצל ושמן 1 כף לטפטופים במחבת; מטגנים 5 דקות. להפחית את החום בינוני נמוך; לבשל 25 דקות או עד בצל הוא מאוד רך משחימים, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים בחומץ.
מוסיפים עיסת שום, פנקטה, סקווש, ואת 6 המרכיבים הבאים (דרך עלה דפנה) לתערובת בצל, ערבוב טוב.
מניחים לחם במעבד מזון, ואת הדופק 10 פעמים או עד פירורים גס למדוד על 1 כוס.
מערבבים פירורי לחם, גבינת פרמזן, ושמן זית כפית 1/2; מפזרים באופן שווה על תערובת סקווש. מכסים ואופים ב 375 במשך 50 דקות או עד סקווש הוא מכרז. לחשוף ולאפות 15 דקות נוספות או עד ציפוי הוא השחמה. להשליך עלה דפנה.