קאסולט
קאסולט היא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 54 גרם חלבון 60 גרם של שומן, וסך הכל 1096 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות. אם יש לכם בייקון, יין, נקניק חזיר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. נסו קאסולט, קאסולט, ו קאסולט (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים צלחת צמות על חום גבוה בינוני, ומוסיפים בייקון קצוץ. כאשר בייקון הוא פריך ושומן שניתנו, להסיר עם כפית מחוררת, ושמורה. עונת כתף חזיר בקוביות עם מלח וצורב בקבוצות.
הוסף נקניק לצליעת צלחת ו לצרוב עד חום; להסיר ושמורה.
מוסיפים בצל, גזר ושום ומבשלים עד בצל שקוף, כ 6 דקות.
מוסיפים פטרוזיליה, קורנית ועלי דפנה, ולאחר מכן deglaze עם יין לבן, גירוד תחתית המחבת כדי להסיר חתיכות חומות.
מוסיפים כתף חזיר, בייקון ונקניקיות בחזרה לסיר, ואז מוסיפים שעועית ספוגה.
מוסיפים מלאי או מים ומביאים לרתיחה, מכסים במכסה ומניחים בתנור במשך 90 דקות.
הסר קסולה מהתנור והסר את המכסה, ולאחר מכן למקם בחזרה בתנור ללא מכסה במשך שעה נוספת, בודק מדי פעם כדי להבטיח קסולה לא להתייבש. אם זה נראה כאילו זה עלול להתחיל להתייבש, לשים את המכסה בחזרה על גבי.
במחבת sauté קטנה מעל חום בינוני, להמיס 4 כפות חמאה.
מוסיפים שום פעם חמאה מומסת ומבשלים עד השום רך, על 4 דקות.
הסר מהחום ולהוסיף פירורי לחם. לזרוק לשלב מלא העונה כדי לטעום עם מלח ופלפל שחור סדוק.
ברגע שהוא מבושל במשך שעה עם מכסה, להסיר קסולה מהתנור וטעם לתיבול.
מחממים תנור ל 400 ° F. מפזרים פירורי לחם מתובלים מעל קסולה, מניחים בתנור חם ומבשלים עד חום מבעבע, כ -25 דקות.
מגישים עם סלט ירוק והרבה יין.