קאפקייק רוסי לבן
קאפקייק רוסי לבן הוא מתכון אמריקאי המגיש 24. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 85 גרם של שומן, וסך הכל 1084 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך ביצים, מיונז, תערובת פודינג מיידית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 53 דקות. עם כפית ציון של 26% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: קאפקייק רוסי לבן, דלעת צ'ילי עם Abuelita שתי דרכים-Cupcake ולא-Cupcake: זיווג הקאפקייקס הראשון שלי, ו רוסי לבן.
הוראות
מחממים התנור ל 300 מעלות F. להכין מחבת cupcake עם 24 ספינות cupcake.
מערבבים את קמח העוגה, תערובת פודינג, אבקת אפייה, סודה לשתייה, ומלח בקערה בינונית 1. לפצח את הביצים לתוך קערה שנייה ולהוסיף את תמצית וניל. מדוד את החלב וחצי לקערה שלישית. במיקסר 5 ליטר עם מצורף משוט, קרם את החמאה עד רכות. עצור את המיקסר וגרד את הצדדים עם מרית. הפעל את המיקסר במהירות הראשונה, להוסיף את הסוכר, ומערבבים עד רכות.
הוסף את הביצים 1 בכל פעם. לגרד את הקערה.
מוסיפים את השמנת החמוצה ואת המיונז ומשלבים לחלוטין. לגרד את הקערה.
מוסיפים את החומרים יבשים, לסירוגין עם רטוב. אתה תתחיל ולסיים עם החומרים יבשים.
מערבבים את ליקר הקפה ואת הדבק מוקה לתוך הבלילה עד חלקה ולא גושים נמצאים.
באמצעות סקופ גלידה 2-אונקיה, לגרוף 2 אונקיות של הבלילה לתוך ספינות הקאפקייקס.
אופים במשך 18 דקות. הכנס שיפוד לתוך הקאפקייק, אם הוא יוצא נקי הם מוכנים להסיר מהתנור.
לגרוף את מרכז הקאפקייקס מקורר עם baller מלון. למלא שקית צנרת עם מילוי שמנת אירי לחתוך חור קטן בסוף התיק כדי לאפשר את המילוי להיות piped לתוך מרכז חלול של cupcake. מלא את כל העוגות עם כ 1/2 אונקיה של מילוי.
מניחים קצה עגול # 809 לתוך שקית צנרת גדולה. תמלא את שקית הצנרת בקרם חמאה אירי. בנדיבות מקטרת על 1 גרם חמאה על כל עוגה.
מקשטים כל קאפקייק עם 4 או 5 פניני שוקולד קטנים וסיגריה שוקולד.
מערבבים חלקים שווים אבק זהב עם וודקה כדי להפוך צבע זהב אכיל. באמצעות מברשת עגולה קטנה, לצייר את הקצוות של סיגריות שוקולד. הצבע האכיל יתייבש וישאיר אחריו את אבק הזהב.
במיקסר 5 ליטר עם מצורף ההנעה, שמנת החמאה וקיצור יחד. במהירות הראשונה, להוסיף את אבקת סוכר מנופה לקערה ב 3 חלקים.
תן לכל חלק לשלב לתוך תערובת החמאה לפני הוספת הבא. לאחר הוספת כל הסוכר, לשים את המיקסר על הרביעי (הגבוה ביותר) מהירות לערבב במשך 8 עד 10 דקות. קרם החמאה יתחיל לצבור נפח ולהיראות לבן ורך. ברגע שאתה מביא את קרם חמאה נפח מלא, להוסיף את התמציות ואת הדבק מוקה. לבסוף, מוסיפים את הליקרים והוודקה ומשלבים לחלוטין.
במערבל 5 ליטר עם מצורף ההנעה, להוסיף את השמנת הכבדה ואת השוט נפח מלא.
הוסף את הליקר האירי, ובמהירות הראשונה, לקפל את הליקר עד משולב לחלוטין.