קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות6
ציון בריאות8
מטבחיםאמריקאי
אירועיםקיץ
מגזין

קאפקייקס גלידת שוקולד-אגוזי לוז

קאפקייקס גלידת שוקולד-אגוזי לוז
שוקולד-אגוזי לוז גלידה עוגות לוקח בערך 1 שעה ו 35 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 6 מנות עם 676 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 37 גרם שומן כל אחד. זה יהיה להיט שלך קיץ אירוע. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה האמריקאית הזאת. אם יש לכם קוקוס, דגני אורז, חלב מרוכז ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 43%, המנה הזו טובה. נסו קאפקייקס גלידת שוקולד-אגוזי לוז, גלידת אגוזי לוז שוקולד, ו כריכי גלידת שוקולד-אגוזי לוז עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מורחים את כל אגוזי הלוז והקוקוס על תבנית עם נייר אפייה וצולים עד להזהבה עמוקה, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי לוזאגוזי לוז
קוקוסקוקוס
מורחיםמורחים
לחם סנדוויץלחם סנדוויץ
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
מניחים להתקרר ואז מעבירים למעבד מזון.
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
4
מוסיפים את הדגנים והחלב המרוכז ודופקים עד שהתערובת טחונה דק.
מרכיבים שתצטרך
חלב מרוכז ממותקחלב מרוכז ממותק
דגני בוקרדגני בוקר
5
מרססים קלות 6 כוסות מאפין-פח בתרסיס בישול. מחלקים את תערובת הקוקוס בין הכוסות. הרטיבו את האצבעות ואז לחצו את תערובת הקוקוס לתחתית ולמעלה בצד של כל כוס. מקפיאים עד ליציבות, לפחות 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
קוקוסקוקוס
6
מוציאים את תבנית המאפינס מהמקפיא. ממלאים את הקרום בגלידת קוקוס ומחליקים את החלקים. מקפיאים עד ליציבות, כ-40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלידהגלידה
קוקוסקוקוס
ציוד שתשתמש בו
מגש מאפינסמגש מאפינס
7
מעל כל קאפקייק גלידה כדור גלידת שוקולד (הפוך את הסקופ שטוח בתחתית כך שהוא יושב על גבי גלידת הקוקוס).
מרכיבים שתצטרך
גלידת שוקולדגלידת שוקולד
גלידהגלידה
קוקוסקוקוס
קאפקייקסקאפקייקס
8
מגישים מיד או לכסות להקפיא עד 2 ימים. כדי לפרוק, הפעל מרית אופסט סביב קצה כל כוס, ואז חטט את הקאפקייקס. למעלה עם אגוזי לוז קצוצים.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי לוזאגוזי לוז
קאפקייקסקאפקייקס
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
9
צילום: קאנה אוקדה

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

גלידת ונילן עובדת ממש טוב עם שמנת שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. את יכולה לנסות את קרם שרי. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
ג ' ונסון ן קרם שרי
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה מועדף לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב""בסגנון איטלקי"". "