קאפקייקס פסטיבל יין ואוכל בסאות 'ביץ'
המתכון South Beach יין וקאפקייקס פסטיבל מזון יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 3 שעות ו-25 דקות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 44 גרם של שומן, וסך הכל 660 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. זה עובד טוב כמו קינוח זול. גשו לסופר וקנו ביצים, קרם כבד, קוברט שוקולד חצי-מתוק, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו פסטיבל היין והאוכל של דיסני וסוכריות על מקל חסילונים, Tomatillo Salsan And Food & Wine Festival Ixtapa / Zihua, Mexico, ו תבשיל פטריות פסטיבל אפקוט המייצג את וינה, אוסטריה (מתכונים דומים).
הוראות
עבור הקאפקייקס: מחממים את התנור ל 350 מעלות F. קו מחבת מאפין סטנדרטי עם 12 ספינות קאפקייקס.
מערבבים את היין האדום, קמח, סוכר, קקאו, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח בקערה של מערבל דוכן חשמלי. שוט במהירות בינונית במשך 2 דקות. לגרד את הצדדים של הקערה, ולאחר מכן להוסיף את שמן צמחי שמנת חמוצה.
מערבבים על מהירות בינונית למשך 1 דקה נוספת. לגרד את הצדדים של הקערה, ולאחר מכן להוסיף את הביצים תמצית וניל.
מערבבים על מהירות בינונית במשך 1 דקה. למלא את ספינות הקאפקייקס שלושה רבעים מלאים בבלילה ואופים עד חום זהוב אפוי דרך, כ 25 דקות. לקרר את הקאפקייקס לחלוטין.
עבור ganache: בסיר בינוני, להביא את היין האדום קרם כבד לרתיחה מתגלגלת.
הסר מהחום ומערבבים את השוקולד עם מקצף. מערבבים עד השוקולד נמס באופן מלא emulsified. מערבבים בסירופ תירס.
יוצקים לתוך קערה קטנה לעטוף בחוזקה. אפשר להתקרר בטמפרטורת החדר לפחות 2 שעות, עד הגנאש יש להגדיר באופן מלא.
מניחים את הגנאש לתוך שקית מאפה מצויד קצה עגול בינוני.
לקבלת קרם חמאה: בדוד כפול, לשלב את חלבוני ביצה, סוכר ואבקת יין קברנה. מערבבים עם מקצף עד התערובת חמה והסוכר הוא מומס לחלוטין.
יוצקים את תערובת ביצה לבנה חמה לתוך הקערה של מערבל לעמוד חשמלי. שוט על מהירות גבוהה עד המרנג מתקרר פסגות נוקשות נוצרים.
מניחים לתוך שקית צנרת מצויד קצה עגול קטן.
כדי להרכיב: באמצעות corer תפוח, להסיר את הליבה המרכזית של עוגות אפויות ולמלא כל אחד עם 2 דובדבנים. Pipe cabernet-zinfandel שוקולד ganache בנדיבות על גבי cupcakes, העליון עם קרם חמאה קברנה, piped להיראות כמו אשכול ענבים.