קאפקייקס קטיפה אדומה עם תערובת אפייה של Truvia®
המתכון של קאפקייקס קטיפה אדומה עם תערובת אפייה של Truvia® יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך תוך כ -45 דקות . תמורת 64 סנט למנה , מתכון זה מכסה 4% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 5 גרם חלבון , 6 גרם שומן , ובסך הכל 151 קלוריות . והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים. 5 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם חומץ, תערובת אפייה, מלח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם ליום האהבה . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 22% , וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: פאי דלעת עם תערובת אפייה של Truvia® , קאפקייקס קטיפה אדומה עם ציפוי שוקולד לבן {Red Velvet Week} , וקאפקייקס Red Velvet Cheesecake {Red Velvet Week} .
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות F.
מערבבים קמח, קקאו, סודה לשתייה ומלח בקערה גדולה.
מערבבים שמן, רסק תפוחים ותערובת אפייה של Truvia® בקערת ערבוב גדולה נפרדת. מערבבים פנימה ביצים. מוסיפים בזהירות צבע מאכל אדום ווניל תוך כדי ערבוב במהירות נמוכה.
מערבבים את החמאה והחומץ. לאחר מכן מוסיפים מחצית מתערובת הקמח וחצי מתערובת החמאה לתערובת השמן בכל פעם ומערבבים רק עד לאיחוד.
ממלאים כוסות נייר מרופדות או משומנות ל-3/4 מלאות בבלילה.
אופים 20 דקות או עד שקיסם הננעץ בקאפקייקס יוצא נקי.
מערבבים גבינת שמנת ותערובת אפייה של Truvia® במהירות נמוכה למשך דקה.
מוסיפים את הווניל ומערבבים עוד דקה במהירות נמוכה עד בינונית או עד לקבלת קרם וחלק.
הוסף 1 כפית חלב, אם תרצה, לקבלת עקביות מריחה דקה יותר.
מקפיאים את הקאפקייקס שהתקררו.
יין מומלץ: קרם שרי, יין פורט, Moscato Dasti
שמנת שרי, יין פורט ומוסקטו ד'אסטי הם בחירה מצוינת עבור קאפקייק קטיפה אדומה. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. NV Solera Cream Shery עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![NV Solera Cream Shery]()
NV Solera Cream Shery
ל-Solera Cream Shery יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמלי מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם סיומת ארוכה ומלאת טעם.