קאפקייקס שמפניה עם קרם חמאה איטלקי
קאפקייקס שמפניה עם קרם חמאה איטלקי הוא צמחוני ומספק כ 24 מנות. יש קינוח זה 611 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 40 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-67 היו אומרים שזה פגע במקום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. ערב השנה החדשה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה הוא זול מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. אם יש לכם תמצית vanillan, חלבונים ביצה, שמפניהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 24% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: קאפקייקס שמפניה עם קרם חמאה איטלקי, קאפקייקס שמפניה עם ציפוי מתוק שמפניה קרם חמאה, ו זכייה בעוגות פטל עם ציפוי שמפניה קרם חמאה.
הוראות
עבור העוגות: מחממים את התנור ל 350 מעלות F. קו מחבת מאפין עם 24 ספינות קאפקייקס. בקערה גדולה מאוד, מערבבים יחד את הקמח, הסוכר, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח.
מוסיף את החלב, קיצור, שמפניה ווניל. לנצח על מהירות נמוכה עד בינונית במשך כ 30 שניות, או עד רק בשילוב. גירוד הקערה כל הזמן, לנצח על מהירות בינונית במשך 2 דקות.
שים את החלבונים ביצה בקערת הערבוב הגדולה של מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk. שים 1 1/2 כוסות סוכר ו 1/2 כוס מים בסיר כבד ולהביא לרתיחה מעל בינוני לחום גבוה. להביא לשלב כדור רך (240 מעלות F), 4 עד 7 דקות. בינתיים, מקציפים את החלבונים ביצה במהירות גבוהה עד פסגות רכות טופס. עם המנוע פועל, בהדרגה להוסיף את הנותרים 1/2 כוס סוכר, ממשיך שוט עד פסגות בינוניות טופס. כאשר מי הסוכר מגיעים ל-240 מעלות צלזיוס, מעלים את המהירות לגובה ומוסיפים בהדרגה את מי הסוכר לחלבוני הביצה בזרם דק כדי להימנע מבישול החלבונים. השאר את המיקסר על גבוה במשך 2 דקות, ולאחר מכן להפחית את המהירות למדיום עד התערובת התקררה לטמפרטורת החדר, 5 עד 8 דקות. לאחר מקורר, להוסיף את החמאה במרווחים, גירוד הצדדים של הקערה עם מרית גומי.
תוסיף את הווניל והשוט. צינור חמאה על גבי cupcakes מקורר. מתכון זה נוצר על ידי מתחרה במהלך תחרות בישול. מטבחי רשת המזון לא בדקו אותו לשימוש ביתי, ולכן, אנחנו לא יכולים לעשות שום ייצוג לגבי התוצאות.