קאפקייקס תפוח-קינמון
צריך קינוח צמחוני? עוגות תפוחים וקינמון יכול להיות מתכון סופר לנסות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 266 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו קמח, סבתא סמית, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 18% וזה די גרוע. נסו עוגות קינמון תפוחים עם ציפוי דבש ומערבולת דבש: עוגות ראש השנה לשנה חדשה מתוקה, קינמון-עוגות תפוחים, ו עוגות קינמון תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך cupcakes: מחממים תנור ל 191°. קו 6 כוס מאפין פח עם ספינות נייר. גרגר תפוח באמצעות פומפיה תיבת( grates גדול או בינוני), הקפד לעצור לפני שאתה מכה הליבה. לסחוט תפוח מגורד במסננת רשת בסדר מעל כיור כדי להסיר לחות עודפת.
בקערה גדולה, מערבבים קמח, אבקת אפייה, קינמון, מלח וסוכר. בקערה קטנה, להקציף חלמון, חלב, שמן ווניל. מערבבים לתוך מרכיבים יבשים עד רק רטוב. מערבבים בתפוח מגורד.
מלא כל כוס מאפין שני שלישים מלאים.
אופים עד cupcakes הם זהב קיסם מוכנס לתוך מרכז הקאפקייקס יוצא נקי, 20 עד 22 דקות.
בואו cupcakes להתקרר במחבת במשך 5 דקות, הפוך על מתלה חוט ולהפוך אותם בצד ימין עד מגניב.
מקציפים סוכר ומיץ לימון בקערה קטנה.
טפטוף זיגוג מעל קאפקייקס ומגישים.