קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות45
מגזין

קאצ'וקו אלה ליבורנזה

קאצ'וקו אלה ליבורנזה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנות עיקריות, אז נסו את קאצ'וקו אלה ליבורנזה. מנה אחת מכילה 512 קלוריות, 45 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן. מתכון זה ללא חלב ופסקאטרי מגיש 8 . מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. לכו לחנות ואספו שמן זית, פטרוזיליה שטוחה, יין ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. כדי להשתמש במלח אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם מתכון למחזורי תפוחים כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 73%. נסו סנאפר אדום ליבורנזה, סנאפר אדום ליבורנזה, ו סנאפר ליבורנזה עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
נקו וקנה מידה (במידת הצורך) את כל פירות הים. בדוק את הקלמרי עבור כל קרטילג 'וחתוך לחתיכות בגודל 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
דיונוןדיונון
מאכלי יםמאכלי ים
ציוד שתשתמש בו
סולם מטבחסולם מטבח
2
יוצקים 1 כף שמן זית בסיר בינוני עם מכסה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
מחממים על להבה בינונית-גבוהה עד שהיא חמה אך לא מעשנת.
4
מוסיפים את המולים ומכסים, מהבילים עד שהמולים נפתחים, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מוליםמולים
5
מוציאים את המולים, שומרים את המיצים שנותרו מאחור בתבנית.
מרכיבים שתצטרך
מוליםמולים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
במחבת מטגן בגודל 12 עד 14 אינץ', מוסיפים את יתרת השמן ומחממים על להבה חמה עד שהיא חמה אך לא מעשנת.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מוסיפים את השום הפרוס, הפטרוזיליה, הסלרי, הבצל ופלפל הצ ' ילי. מבשלים עד שהשום מתרכך והופך לחום זהוב בהיר, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
פטרוזיליהפטרוזיליה
סלריסלרי
שוםשום
בצלבצל
8
מוסיפים את היין ונותנים לו לרתיחה ולהתאדות.
מרכיבים שתצטרך
ייןיין
9
מוסיפים את העגבניות הקצוצות, המלח לפי הטעם וממשיכים בבישול, תוך ערבוב מדי פעם, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
מלחמלח
10
מוסיפים 2 כוסות מים, מיצי מולים שמורים ואת שאר הדגים (שלמים) ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מוליםמולים
מיםמים
דגיםדגים
11
נותנים לתערובת להתבשל ברתיחה חשופה, ללא כיסוי, עד שהדג אטום ומתקלף, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
12
מוציאים את הדגים מהמחבת במקום מרק מרק שטוח רחב ומניחים בצד במקום חמים.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
13
מביאים את הנוזל לרתיחה על אש גבוהה, מוסיפים את השרימפס ואז מנמיכים את האש ומניחים להתבשל עד שהסרטנים אטומים, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפסשרימפס
14
מוסיפים את הקלמרי, ואת המולים המזויפים ומניחים להתבשל עד שכל הקלמרי פשוט מבושל, כ -2 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
דיונוןדיונון
מוליםמולים
15
חותכים את שן השום שנותרה לשניים, ומשתמשים בקצה החתוך כדי לשפשף את הלחם הקלוי, תוך הקניית טעם שום. מחק את שן השום.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
לחםלחם
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
16
מגישים את המרק חם בקערות מרק מחוממות עם הטוסט שפשף השום בצד.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
טוסטטוסט
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה