קארי אדום תאילנדי עם מנגו צ'אטני הוא טבעוני ומספק כ 5 מנות. מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 3 גרם של שומן, וסך הכל 184 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם צ'אטני מנגו, קמח, מיץ ליים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא לך על ידי blog.fatfreevegan.com. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. , שהוא מוצק. נסו קארי אדום תאילנדי עם ירקות, מטבל קארי ומנגו צ'אטני, ו מנגו צ'אטני עוף קארי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים ווק גדול, שאינו מקל או מחבת רוטב על חום בינוני גבוה, ומוסיפים את הבצל, פלפלים ושום. לבשל, ערבוב, עד בצל הופכים רך, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
2
מוסיפים את הקמח, ערבוב כל הזמן, ומבשלים, ערבוב וגירוד התחתון של המחבת, במשך כ 2 דקות יותר, עד הקמח מתחיל חום. המשך לערבב כפי שאתה מוסיף את מרק הירקות, פתיתי נורי, אננס כתוש, ולהדביק קארי. להנמיך את החום נמוך ומבשלים עד שהוא מעובה, על 20 דקות. בינתיים, מוסיפים את הטופו ואת המרינדה למחבת חמה, לא מקל. לבשל, לערבב בעדינות, עד שכל הנוזל התאדה. המשך לבשל ללא ערבוב עד טופו הוא השחמה בצד אחד; ואז להפוך אותו לחום מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
אננס כתוש
1/2 כוס צנוברים, קלויים
משחת קארי
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
מלח $ פלפל שחור גרוס טרי
נורים
רוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
הוסף אותו לתערובת הקארי. להחזיר את המחבת לחום, ו sauté קישואים חתוכים לקוביות עד שהוא רך אבל עדיין פריך.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
בצל לבן, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
הוסף אותו לתערובת הקארי. לבשל את הקארי במשך כ 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן, חתוך לקוביות
5
מגישים מעל אורז, זרועים נבטי שעועית ועקף, אם אתה רוצה, עם סלסה מנגו.
Gruener Veltliner, Riesling, ו Sparkling רוזה הם הבחירה העליונה שלי עבור הודי. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. השלד גרונר Veltliner (1 ליטר) עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.