קארי בטטה & אפונה
בטטה & אפונה קארי הוא מתכון הודי המשמש 4. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 12 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 556 קלוריות. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 51 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, ותפריט טבעוני. אם יש לך משחת קארי מצנצנת, בטטות, תפוחי אדמה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית מתכונים דומים: שעועית וקארי תפוחי אדמה, אפונה & קארי תפוחי אדמה חדש, ו קארי תפוחי אדמה ואפונה.
הוראות
מחממים את משחת הקארי במחבת גדולה ומערבבים את הבצל. מכסים ומבשלים 5 דקות, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך.
מוסיפים את תפוחי האדמה, המניה וחלב הקוקוס למחבת ומביאים לרתיחה.
הפעל את החום למטה ומבשלים את הקארי במשך 20 דקות עד תפוחי האדמה התרכך.
מוסיפים את האפונה, מחזירים לרתיחה ומבשלים במשך 2 דקות יותר. מתבלים לטעום ולכפות את הקארי לקערות. תתפזרו על כוסברה לפני שאתם נכנסים.