קארי טחון ואפונה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו טחון ואפונה בקארי. מתאים ל-4 ומחירו 1 מנות.78 דולר למנה. מנה אחת מכילה 375 קלוריות, 24 גרם חלבון, ו 26 גרם שומן. אם יש לכם פח עגבניות, ציר בקר, משחת טיקה מסאלה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. כדי להשתמש באפונה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח תות קל כמו קינוח. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 62%. הציון הזה מוצק. נסו טחון קנגורו חם (המכונה גם סקיפי חם), טופו קארי ואפונה, ו אפונה קארי עם פטה (מתכונים דומים).
הוראות
מוסיפים את רסק הטיקה ומטגנים דקה נוספת לפני הוספת העגבניות והציר.שלב 3: מבשלים במשך 15 דקות ואז מוסיפים את חופן האפונה הקפואה. מבשלים עד שהאפונה מבושלת.שלב 4: מתבלים ומגישים עם אורז בסמטי.