קארי ירוק עם בקלה ושעועית ירוקה
קארי ירוק עם בקלה ושעועית ירוקה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 534 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ finecooking.com יש 6 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, אם יש לכם עלי בזיליקום, מרק ירקות, עלי ליים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר חום בהיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת משמש עם סוכר חום ומאפה קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו קארי ירוק עם פורל אגם ושעועית ירוקה, הודו בקארי ירוק תאילנדי וקציץ בשר קישואים ברוטב קארי ירוק חלב קוקוס, ו קארי חזיר אדום עם שעועית ירוקה (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את הדג לחתיכות בגודל ביס ולהניח בצד.
מחממים את השמן בסיר 2 עד 3 ליטר מעל חום בינוני עד קצת משחת קארי רק רוחש כאשר הוסיף למחבת.
מוסיפים את כל משחת הקארי ומבשלים, לוחצים ומערבבים עם כף עץ או מרית חסינת חום, כדי לרכך את הדבק ומערבבים אותו עם השמן, עד ריחני, 1 עד 2 דקות.
מוסיפים את חלב הקוקוס ואת המרק ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את השעועית הירוקה ומחצית עלי הסיד (אם משתמשים) ומערבבים היטב.בעדינות מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד השעועית הירוקה הם כמעט רך, על 4 דקות.
מוסיפים את הבקלה, מערבבים ומבשלים עד שהדגים מסיימים, בערך 2 דקות.
מוסיפים את רוטב הדגים וסוכר ומערבבים לשלב.
הסר מהחום. לקרוע את עלי בזיליקום במחצית (או רבעים אם הם גדולים), ומערבבים אותם לתוך הקארי, יחד עם עלי הסיד הנותרים (אם משתמשים).
תן לנוח 5 דקות כדי לאפשר את הטעמים להתפתח.
מגישים חם או חם עם אורז או אטריות, מעוטר בפרוסות צ ' ילה (אם משתמשים).
דרג מתכון זה וצפה בסקירות