קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות65
מגזין

קארי כבש קראלה

קארי כבש קראלה
קארי כבש קראלה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 508 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 32 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-5 היו אומרים שזה פגע במקום. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של אוכל הודי. גשו לסופר וקנו עלי קארי, ג'ינג'ר, זרעי חרדל חום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. נסו קארי סרטנים Kerala, קארי Kerala Kadala, ו קארי סרטן קראלה Boatman (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את אבקת התבלין, יבש לצלות את התבלינים במחבת בגודל בינוני, על חום בינוני, ומערבבים וזורקים אותם סביב במשך 1-2 דקות, או עד שהם מתחילים להסתכל קלוי ולשחרר ניחוחות שלהם.מיד להסיר מהחום ולמקם את התבלינים במטחנת קפה נקייה, וכאשר מקורר מעט, לטחון לאבקה דקה, ולאחר מכן להפריש.אם תבחר לא לגרר את הקוקוס, לחתוך את בשר הקוקוס פרוס דק לקוביות אינץ'.לאחר מכן, למחוק את המחבת עם מגבת נייר, לחזור לחום בינוני, ולהוסיף 1 כף שמן צמחי.כאשר חם, להוסיף את קוקוס חתוך, כורכום וכפית מלח, מוקפץ במשך 3-4 דקות, או עד הקוקוס הוא קלוי, ולאחר מכן להפריש.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
כורכוםכורכום
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובהתוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
חום 2-3 כפות שמן צמחי במחבת גדולה, רצוי לא מקל, מעל בינוני עד חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
הוסף 1 כפית זרעי חרדל, ומערבבים כמה שניות עד שהם פופ.
מרכיבים שתצטרך
לתיבול בשרלתיבול בשר
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
4
מוסיפים 20 עלי קארי טריים, 3 שאלוט עוז, וכל זנגביל ושום, ו לטגן, ערבוב, במשך 3-4 דקות עד שאלוט הם השחמה קלות.עכשיו מוסיפים את הבשר ואת תערובת תבלין קלוי הקרקע, ומערבבים היטב כדי לצפות את הבשר עם התבלינים.לזרוק את קוביות קוקוס קלוי וכפית מלח, ולאחר מכן להוסיף את החומץ ו 2-3 כוסות מים.מביאים לרתיחה, מכסים, ומבשלים על אש נמוכה במשך 50 דקות עד שעה עד שהבשר כמעט רך.
מרכיבים שתצטרך
עלי קאריעלי קארי
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
(צינור גדול)(צינור גדול)
5
הסר את המכסה, הגדלת החום במידת הצורך, להמשיך לבשל במשך 10-15 דקות נוספות או עד הרוטב הוא עבה ונצמד לבשר.לבסוף, לחמם את השמן כף הנותרים במחבת קטנה על חום בינוני, וכאשר חם, להוסיף את urad dhal (אופציונלי) ואת זרעי חרדל.מערבבים עד זרעי החרדל פופ, ולאחר מכן להוסיף 2 שאלוט עוז ו 20 עלי קארי, ומערבבים ומטגנים עד שאלוט הם חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
לתיבול בשרלתיבול בשר
עלי קאריעלי קארי
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיפים את תערובת שאלוט לבשר, מערבבים היטב, מסירים מהחום ומגישים עם אורז.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)

יין מומלץ: Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ

Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ הם בחירות נהדרות עבור הודי. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. אתה יכול לנסות ויינגוט הירש Heiligenstein Gruner Veltliner. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -32 דולר לבקבוק.
ויינגוט הירש הייליגנשטיין גרונר ולטלינר
ויינגוט הירש הייליגנשטיין גרונר ולטלינר
קמרנר הייליגנשטיין (Kammerner Heiligenstein) הוא תערובת של אחזקותיו של הירש באתרים של Lage 1er (Grand Cru) של Lamm, Grub ו-Renner. ארומטי מאוד, עשיר קדמוני; הבהירות ואת הרמה steely של היין הזה הוא מדהים ויפה.