וזה מצוין. נסו קארי עוף Navratan (הודי), קערות עוף קארי הודיות עם רוטב יוגורט קארי, ו קארי עוף הודי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים שמן צמחי במחבת גדולה מעל חום בינוני; מוסיפים זרעי כמון. מבשלים עד זרעים מתחילים פופ crackle, 1 עד 2 דקות. מבשלים ומערבבים בצל ושום לתוך זרעי כמון עד בצל מתרככים מעט, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי
זרעי כמון
שום
בצל
זרעים
פופ
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מוסיפים כורכום ואבקת צ ' ילי; מערבבים למעיל. מערבבים ב מחית עגבניות עד משולב באופן מלא, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת צ ' ילי
מחית עגבניות
כורכום
3
מבשלים ומערבבים עוף, גזר, תפוחי אדמה, ושעועית ירוקה לתערובת בצל. מתבלים במלח. מכסים את המחבת עם מכסה וחום נמוך בינוני-נמוך. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד ירקות חצי מבושל, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה
ירק
תפוח אדמה
גזר
עוף שלם
בצל
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
להקציף מים וקרם קוקוס יחד בקערה; לשפוך לתוך תערובת עוף וירקות. מכסים מחבת ומבשלים עד שהעוף מבושל במלואו וכבר לא ורוד במרכז והירקות רכים, 5 עד 10 דקות יותר.
אסיה עובד ממש טוב עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. המאמר Chenin Blanc עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 9 דולר לבקבוק.