קארי קולומבו
לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו פלפל, זרעי חרדל, זרעי כוסברה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכון זה אופייני למטבח ההודי. נסו קארי חזיר קריבי (Porc Colombo), עוף קולומבו עם אורז יסמין סגול, ו [סקירה-מוצר] ספידי מלזי עוף קארי (ft. A1 בשר מיידי קארי רוטב) (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים אורז במחבת nonstick קטנה; לבשל מעל חום בינוני גבוה 3 דקות או עד השחמה קלה, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים כוסברה, כמון, זרעי חרדל וציפורן; מבשלים 30 שניות, תוך ערבוב מתמיד.
להוסיף כורכום חילבה; לבשל במשך 15 שניות, תוך ערבוב כל הזמן.
הסר תערובת מחבת; תן לעמוד 5 דקות.
מניחים תבלין או מטחנת קפה; תהליך עד הקרקע דק.
מחממים שמן בתנור הולנדי על חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל, שאלוט, ג ' ינג ' ר ושום; קצוץ 1/2 דקות.
להוסיף חזיר; לטגן 3 דקות.
להוסיף בטטה; לבשל 1 דקה, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים במרק; מביאים לרתיחה. מערבבים בתערובת אורז טחון; מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 15 דקות או עד בטטה רך. מערבבים במיץ ליים, מלח ופלפל.