קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות10
ציון בריאות21
מגזין

קארי קוקוס ועוף תמרינדי

קארי קוקוס ועוף תמרינדי
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: קארי דגים תמרינדי, קארי דגים עם תמרינדי, ו עגבניות & קארי דגים תמרינדי.

הוראות

1
שים את העוף בקערת ערבוב גדולה, להוסיף את מיץ לימון, פלפל וכורכום, ומערבבים היטב. (שלה הטוב ביותר להשתמש כפפות עבור זה כמו אצבעות כתמים כורכום.) להפריש עבור 1 hr.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
כורכוםכורכום
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
2
תכין את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
3
מחממים את השמן במחבת גדולה, משליכים פנימה את זרעי החרדל ולאחריהם את עלי הקארי הטריים (אם אתם משתמשים בעלים יבשים, מוסיפים אותם מאוחר יותר עם העגבניות) ומטגנים עד שהם משחררים ארומה חמה ומשוגעת בערך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
לתיבול בשרלתיבול בשר
עלי קאריעלי קארי
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיף את הבצל, לשים על המכסה, ומבשלים על אש נמוכה במשך 10-15 דקות עד רך meltingly, ערבוב עכשיו ולאחר מכן. קח את המכסה, להגביר את החום, להוסיף את השום וג ' ינג ' ר, ומטגנים במשך 1 דקות עד שהוא נותן את ניחוח קלוי. מערבבים בפפריקה וממשיכים לבשל עוד 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
5
מוסיפים את העגבניות, המניה והסוכר (ועלי קארי מיובשים אם משתמשים). קוק, שנחשף, במשך 15-20 דקות עד שהרוטב התעבה והפחית בשליש.
מרכיבים שתצטרך
עלי קאריעלי קארי
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
6
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
בינתיים, מטגנים את העוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
8
מחממים 6 כפות שמן במחבת ומבשלים בקבוצות עד הזהב. ייתכן שתצטרך קצת שמן נוסף. תתחמם.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
יוצקים כל שמן עודף מן המחבת ולהוסיף מצקת של מים לסובב אותו סביב לגרד את כל מיצים עם כף לפני הוספת רוטב עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
שים את העוף בפח צלייה עמוקה או תבשיל אטום ושופכים על הרוטב. מכסים בנייר כסף ובתנור מבשלים 15 דקות עד שהעוף רך. דלג על כל שמן מהחלק העליון של הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
תוציא את חתיכות העוף מהפח ותעביר לצלחת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
12
יוצקים את הרוטב למחבת ומביאים לרתיחה. מערבבים את עיסת התמרינדי, חלב קוקוס וחצי קרם קוקוס. התאם את הטעם על ידי הוספת סוכר או תמרינד יותר. מצקת את הרוטב על העוף, טפטוף עם קרם קוקוס שנותר, ולפזר עם כוסברה לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
קרם קוקוסקרם קוקוס
עיסת תמרינדיעיסת תמרינדי
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
תמרינדי.תמרינדי.
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף

יין מומלץ: Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ

הודי בתפריט? נסה זיווג עם Gruener Veltliner, Riesling, ו Sparkling rosé. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. אתה יכול לנסות Nigl Freiheit Gruner Veltliner. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.
Nigl Freiheit Gruner Veltliner
Nigl Freiheit Gruner Veltliner
# 48 Wine Spectator Top 100 של 2018אף מקסים, ניחוחות של תפוחים צהובים, אופי פירותי עדין, מעט צמיג, חומציות חיה ומשולבת יפה, יורד היטב, גוונים מינרליים פיקנטיים מתובלים בגימור.