קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות10
ציון בריאות21
מגזין

קארי קוקוס ועוף תמרינדי

קארי קוקוס ועוף תמרינדי
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: קארי דגים תמרינדי, קארי דגים עם תמרינדי, ו עגבניות & קארי דגים תמרינדי.

הוראות

1
שים את העוף בקערת ערבוב גדולה, להוסיף את מיץ לימון, פלפל וכורכום, ומערבבים היטב. (שלה הטוב ביותר להשתמש כפפות עבור זה כמו אצבעות כתמים כורכום.) להפריש עבור 1 hr.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
כורכוםכורכום
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
2
תכין את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
3
מחממים את השמן במחבת גדולה, משליכים פנימה את זרעי החרדל ולאחריהם את עלי הקארי הטריים (אם אתם משתמשים בעלים יבשים, מוסיפים אותם מאוחר יותר עם העגבניות) ומטגנים עד שהם משחררים ארומה חמה ומשוגעת בערך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
לתיבול בשרלתיבול בשר
עלי קאריעלי קארי
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
4
מוסיף את הבצל, לשים על המכסה, ומבשלים על אש נמוכה במשך 10-15 דקות עד רך meltingly, ערבוב עכשיו ולאחר מכן. קח את המכסה, להגביר את החום, להוסיף את השום וג ' ינג ' ר, ומטגנים במשך 1 דקות עד שהוא נותן את ניחוח קלוי. מערבבים בפפריקה וממשיכים לבשל עוד 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
פולי וניל, מפוצלים לאורכו לשניים ומגרדים לאיסוף זרעי הוונילפולי וניל, מפוצלים לאורכו לשניים ומגרדים לאיסוף זרעי הווניל
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5
מוסיפים את העגבניות, המניה והסוכר (ועלי קארי מיובשים אם משתמשים). קוק, שנחשף, במשך 15-20 דקות עד שהרוטב התעבה והפחית בשליש.
מרכיבים שתצטרך
עלי קאריעלי קארי
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
6
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
בינתיים, מטגנים את העוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
8
מחממים 6 כפות שמן במחבת ומבשלים בקבוצות עד הזהב. ייתכן שתצטרך קצת שמן נוסף. תתחמם.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
9
יוצקים כל שמן עודף מן המחבת ולהוסיף מצקת של מים לסובב אותו סביב לגרד את כל מיצים עם כף לפני הוספת רוטב עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
10
שים את העוף בפח צלייה עמוקה או תבשיל אטום ושופכים על הרוטב. מכסים בנייר כסף ובתנור מבשלים 15 דקות עד שהעוף רך. דלג על כל שמן מהחלק העליון של הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
11
תוציא את חתיכות העוף מהפח ותעביר לצלחת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
12
יוצקים את הרוטב למחבת ומביאים לרתיחה. מערבבים את עיסת התמרינדי, חלב קוקוס וחצי קרם קוקוס. התאם את הטעם על ידי הוספת סוכר או תמרינד יותר. מצקת את הרוטב על העוף, טפטוף עם קרם קוקוס שנותר, ולפזר עם כוסברה לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
קרם קוקוסקרם קוקוס
עיסת תמרינדיעיסת תמרינדי
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
תמרינדי.תמרינדי.
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)

יין מומלץ: Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ

הודי בתפריט? נסה זיווג עם Gruener Veltliner, Riesling, ו Sparkling rosé. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. אתה יכול לנסות Nigl Freiheit Gruner Veltliner. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.
Nigl Freiheit Gruner Veltliner
Nigl Freiheit Gruner Veltliner
# 48 Wine Spectator Top 100 של 2018אף מקסים, ניחוחות של תפוחים צהובים, אופי פירותי עדין, מעט צמיג, חומציות חיה ומשולבת יפה, יורד היטב, גוונים מינרליים פיקנטיים מתובלים בגימור.