אם יש לכם משחת קארי קלה, אורז בסמטי, מיץ לימון כף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכונים דומים: חומוס וקארי תרד, קארי חומוס תרד, ו חומוס וקארי תרד.
הוראות
1
מחממים את הדבק קארי במחבת גדולה לא מקל. ברגע שהוא מתחיל לפצל, להוסיף את הבצל ומבשלים 2 דקות כדי לרכך. עצה בעגבניות ובועה במשך 5 דקות או עד שהרוטב צמצם.
מרכיבים שתצטרך
משחת קארי
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
טורטיות קמח טריות, להגשה
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את החומוס וכמה תיבול, ואז מבשלים 1 דקות יותר. תוריד את החום, ואז להטות את התרד ולאפשר את החום של המחבת לנבול את העלים. עונה, להוסיף את מיץ לימון, ומגישים עם אורז בסמטי.
Gruener Veltliner, Riesling, ו Sparkling רוזה הם הבחירה העליונה שלי עבור הודי. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. Gruner האורגני Pratsch Veltliner עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.