קבב חזיר בגריל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל Kabobs חזיר בגריל. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 101 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 745 קלוריות. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם תיבול חזיר, צלעות חזיר, פטריותוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. מתכונים דומים: קבב חזיר בגריל, קבב חזיר טריאקי בגריל, ו קבב חזיר יווני בגריל.
הוראות
מפזרים את שני הצדדים של כל צלע חזיר עם מלח מתובל; לחתוך כל קוצצים ל 4 חתיכות. לסירוגין חוט חתיכות חזיר, קישואים, פטריות ופלפל בל באופן שווה על ארבעה שיפודי מתכת 12 עד 14 אינץ'. בקערה קטנה, לשלב שימורים וחומץ; להתמזג היטב.
כאשר מוכן גריל, מקום kabobs על גריל גז מעל חום בינוני או על גריל פחם 4 עד 6 אינץ ' מגחלים בינוניים.
מברשת עם תערובת משמר. לבשל 5 דקות. הפעל kabobs; מברשת עם נשאר תערובת משמר. מבשלים 5 עד 7 דקות נוספות או עד חזיר הוא כבר לא ורוד. אם תרצה, להגיש מעל אורז מבושל חם.