מתכון זה אופייני למטבח הסיני. גשו לסופר וקנו שיפודי עץ, חמאה, נתחי אננס, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב אננס משומר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כוסות יוגורט סלסה פירות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: קבב חזיר חמוץ מתוק, קבב חזיר חמוץ מתוק סיני בגריל, ו חזיר מתוק חמוץ מוקפץ.
הוראות
1
בקערה קטנה, לערבב הראשון 5 מרכיבים יחד כדי להפוך את המרינדה. תניח את המרינדה בצד. בקערה בינונית, מניחים ירקות ואננס.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וס
2
מניחים חזיר בקערה בינונית אחרת. להפיץ מרינדה באופן שווה בין 2 קערות ולזרוק חזיר למעיל. מקררים לפחות 15 דקות, או עד 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וס
3
מחממים את המטגן.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
4
להשחיל את חזיר, ירקות, אננס לסירוגין על שיפודים 4.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
5
מניחים שיפודים במחבת צלייה ומטגנים עד חזיר מבושל דרך ומתחיל חום, מפנה שיפודים באמצע הבישול, כ 5 דקות לכל צד.
מערבבים אורז וחמאה במחבת גדולה וכבדה לטגן על חום בינוני עד שהאורז הוא חום זהוב, כ -2 דקות. בהדרגה להוסיף 2 כוסות מים, רוטב סויה, ותבלינים מחבילת אורז מטוגן. מביאים לרתיחה. מכסים מחבת ולהפחית את החום לנמוך. מבשלים עד רייס מכרז, על 15 דקות.
Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו Riesling הן בחירות נהדרות עבור אסיה. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. אתה יכול לנסות Lubanzi Chenin Blanc. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.