קבב כבש קיץ
אם יש לך שום, חמאה, מרווה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. הכנת המנה לוקחת כ 8 שעות ו-32 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, , שהוא מוצק. נסו Kafta כבש לבנוני (קבב כבש), קבב סטייק קיץ, ו קבב כבש (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה נפרדת, מערבבים יחד חרדל, חומץ, שמן זית, מלח, פלפל, רוזמרין, מרווה ושום.
יוצקים מעל כבש, ומערבבים לבשר מעייל. מכסים ומקררים בין לילה.
מחממים גריל חיצוני לחום ישיר.
מוסיפים כבש במרינדה, פירות וירקות לשיפוד במבוק או נירוסטה. שמור חלק מהמיץ מ נתחי אננס ודובדבנים.
בקערה קטנה, מערבבים יחד חמאה מותכת ומתיזים של מיץ מהאננס והדובדבנים כדי ליצור רוטב צלי.
מניחים שיפודים על גריל שחומם מראש ומבשלים כ -12 דקות, מסתובבים ומצחצחים ברוטב חמאה.