קבב עוף ברוטב בוטנים
אם יש לכם זנגביל טחון, חזה עוף, חמאת בוטניםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. וזה די גרוע. מתכונים דומים: קבב עוף ברוטב בוטנים, קבב עוף בגריל עם רוטב בוטנים תאילנדי, ו טמפה קבב עם רוטב בוטנים.
הוראות
חותכים עוף לחתיכות 3/4 אינץ'. (לחיתוך קל יותר, חלקית להקפיא עוף על 1 שעה.) בקערת זכוכית גדולה, מערבבים עוף ומרכיבים kabob הנותרים. מכסים ומקררים לפחות 2 שעות, ערבוב מדי פעם.
משרים 14 עד 16 שיפודי במבוק במים לפחות 30 דקות לפני השימוש כדי למנוע שריפה.
ב 1 1/2-סיר ליטר, שמן חום מעל חום בינוני. מבשלים בצל בשמן, ערבוב מדי פעם, עד רך.
הסר מהחום. מערבבים במרכיבים רוטב הנותרים.
חום על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, רק עד מעורבב (הרוטב יפריד אם מבושל יתר על המידה).
הסר עוף מן המרינדה; ריזרב מרינדה. חוט 4 או 5 חתיכות עוף על כל שיפוד.
עוף צלוי עם צמרות על 4 אינץ ' מחום 4 עד 5 דקות. הפעל; מברשת עם מרינדה. צלייה 4 עד 5 דקות יותר או עד עוף הוא כבר לא ורוד במרכז. תיפטר מכל המרינדה שנותרה.