קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות16
ציון בריאות4
מגזין

קבב עוף ברוטב בוטנים

קבב עוף ברוטב בוטנים
אם יש לכם זנגביל טחון, חזה עוף, חמאת בוטניםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. וזה די גרוע. מתכונים דומים: קבב עוף ברוטב בוטנים, קבב עוף בגריל עם רוטב בוטנים תאילנדי, ו טמפה קבב עם רוטב בוטנים.

הוראות

1
הסר עור ועצמות מעוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2
חותכים עוף לחתיכות 3/4 אינץ'. (לחיתוך קל יותר, חלקית להקפיא עוף על 1 שעה.) בקערת זכוכית גדולה, מערבבים עוף ומרכיבים kabob הנותרים. מכסים ומקררים לפחות 2 שעות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
משרים 14 עד 16 שיפודי במבוק במים לפחות 30 דקות לפני השימוש כדי למנוע שריפה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
4
ב 1 1/2-סיר ליטר, שמן חום מעל חום בינוני. מבשלים בצל בשמן, ערבוב מדי פעם, עד רך.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
5
הסר מהחום. מערבבים במרכיבים רוטב הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
6
חום על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, רק עד מעורבב (הרוטב יפריד אם מבושל יתר על המידה).
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
7
הגדר שליטה בתנור לצלות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
הסר עוף מן המרינדה; ריזרב מרינדה. חוט 4 או 5 חתיכות עוף על כל שיפוד.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
9
עוף מברשת עם מרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
10
עוף צלוי עם צמרות על 4 אינץ ' מחום 4 עד 5 דקות. הפעל; מברשת עם מרינדה. צלייה 4 עד 5 דקות יותר או עד עוף הוא כבר לא ורוד במרכז. תיפטר מכל המרינדה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
11
מגישים עוף ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק