קבב פנקייק בננה תות
מתכון זה מספק 24 מנות. עם 44 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 1g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך תערובת מקורית, ביצים, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. נסו פנקייק בננה לאחד, קבב מרשמלו ותותים, ו פנקייק תות (אמנות פנקייק) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת גדולה או מחבת על חום בינוני-גבוה.
בקערה גדולה, להכות תערובת ביסקוויק, חלב וביצים עם מקצף.
עבור כל פנקייק, יוצקים רבע גודל של הבלילה על מחבת חמה. מבשלים עד מבעבע על גבי ולהגדיר על הקצוות. תסתובב, ותבשל בצד השני עד שזה יהיה מוזהב.
חותכים צמרות וישבנים תותים, וחותכים כל תות ל 2 חתיכות.
חותכים כל בננה ל -12 פרוסות.
כדי להרכיב פנקייק, חוט 1 פנקייק על כל שיפוד.
מוסיפים פרוסת תות, פרוסת בננה, עוד פרוסת תות ואז עוד פנקייק.
כאשר מוכן לשרת, ריבת חום במיקרוגל רק עד דק מספיק כדי לטפטף.
טפטוף כמות קטנה של ריבה על גבי כל אחד ערימות פנקייק.