קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

קבב קופטו טלה טחון עם זיגוג רימונים, תפוחי אדמה מתובלים בנגלית ומלפפון פרסי ראיטה

קבב קופטו טלה טחון עם זיגוג רימונים, תפוחי אדמה מתובלים בנגלית ומלפפון פרסי ראיטה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו קבב קופטו טלה טחון עם זיגוג רימונים, תפוחי אדמה מתובלים בנגלית ומלפפון פרסי רייטן. מתכון זה מכין 4 מנות עם 1432 קלוריות, 58 גרם חלבון, ו 97 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 66% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם שאלוט, מיץ לימון, נענע וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מתכון זה אופייני למטבח ההודי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 86%. הציון הזה מרהיב. נסו קבב לולה-קבב טלה טחון פרסי, טלה טחון וקבבי שאלוט עם מולסה רימונים, ו רגל של קבב טלה עם זיגוג רימונים (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: שיפודי במבוק 12 (10 אינץ'), ספוגים במים למשך 30 דקות
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
1
מערבבים את המלפפון, הנענע, השום והיוגורט יחד בקערה גדולה עם הרבה מלח ופלפל, לפי הטעם. מכסים ומצננים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1-1/2 אונקיות. ג'ין1-1/2 אונקיות. ג'ין
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
לתפוחי האדמה: ממלאים סיר גדול במים קרירים ומניחים על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
מוסיפים את תפוחי האדמה ואת מנה גדולה של מלח. מביאים לרתיחה, ואז מבשלים עד שתפוחי האדמה רכים, כ -20 דקות. לאחר שתפוחי האדמה מבושלים, מסננים ודוחפים אותם דרך מכונת תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
Ricer תפוחי אדמהRicer תפוחי אדמה
4
מחממים את שמן הקנולה במחבת מטגן גדולה על אש בינונית-גבוהה. לאחר המנצנץ, הוסיפו את תיבול הפאן פוראן. מבשלים את תערובת התיבול עד לריחני והתבלינים מתחילים לצוץ, בערך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מוסיפים את הבצל ומקפיצים עד שהוא רך ומשחים קלות. מנמיכים את האש לבינונית.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
6
מוסיפים את תפוחי האדמה ומשטחים אותם בעזרת מרית, מבשלים כ -5 דקות, מערבבים ומשטחים כמה פעמים, עד שהתחתית מעט פריכה. מתבלים את תפוחי האדמה במלח ופלפל, לפי הטעם, ושומרים על חום עד שהם מוכנים להגשה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
7
בינתיים, במעבד מזון, שלבו את הפטרוזיליה, הנענע, השאלוט, גרידת הלימון והשום והדופק עד שהם טחונים דק.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
8
מוסיפים את התערובת לקערה עם הטלה הטחון, סודה לשתיה והרבה מלח ופלפל, לפי הטעם. ללוש עד שהתערובת הופכת דביקה, נראית כמו פיסת בד סרוגה ומחזיקה את צורתה. שולפים כדור בשר קטן ומעצבים לצילינדר שומן. השחילו שיפוד באמצע לאורכו, והחליקו את הבשר במורד השיפוד עד שהוא אפילו למטה. חזור על הפעולה עם שאר תערובת הבשר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
טלה טחוןטלה טחון
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
9
שים את הקבבים על תבנית משומנת ומזלפים עוד מעט שמן.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
10
שלב בקערה קטנה את מולסה הרימונים, מיץ הלימון והחרדל. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
מולסה רימוניםמולסה רימונים
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
11
מדליקים גריל או מחממים מחבת גריל על אש בינונית-גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחדכרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
12
מסדרים את הקבבים על הגריל החם, הופכים כל 2 עד 3 דקות, מברישים בנדיבות בתערובת הרימונים. מבשלים את הקבבים עד להשחמה, בערך 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רימוןרימון
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
13
מעבירים את הקבבים לפלטת הגשה ומגישים עם תפוחי האדמה והרייטה בצד.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
RaitaRaita
14
מערבבים את המלפפון, הנענע, השום והיוגורט יחד בקערה גדולה עם הרבה מלח ופלפל, לפי הטעם. מכסים ומצננים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1-1/2 אונקיות. ג'ין1-1/2 אונקיות. ג'ין
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
15
לתפוחי האדמה: ממלאים סיר גדול במים קרירים ומניחים על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
16
מוסיפים את תפוחי האדמה ואת מנה גדולה של מלח. מביאים לרתיחה, ואז מבשלים עד שתפוחי האדמה רכים, כ -20 דקות. לאחר שתפוחי האדמה מבושלים, מסננים ודוחפים אותם דרך מכונת תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
Ricer תפוחי אדמהRicer תפוחי אדמה
17
מחממים את שמן הקנולה במחבת מטגן גדולה על אש בינונית-גבוהה. לאחר המנצנץ, הוסיפו את תיבול הפאן פוראן. מבשלים את תערובת התיבול עד לריחני והתבלינים מתחילים לצוץ, בערך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
18
מוסיפים את הבצל ומקפיצים עד שהוא רך ומשחים קלות. מנמיכים את האש לבינונית.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
19
מוסיפים את תפוחי האדמה ומשטחים אותם בעזרת מרית, מבשלים כ -5 דקות, מערבבים ומשטחים כמה פעמים, עד שהתחתית מעט פריכה. מתבלים את תפוחי האדמה במלח ופלפל, לפי הטעם, ושומרים על חום עד שהם מוכנים להגשה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
20
בינתיים, במעבד מזון, שלבו את הפטרוזיליה, הנענע, השאלוט, גרידת הלימון והשום והדופק עד שהם טחונים דק.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
21
מוסיפים את התערובת לקערה עם הטלה הטחון, סודה לשתיה והרבה מלח ופלפל, לפי הטעם. ללוש עד שהתערובת הופכת דביקה, נראית כמו פיסת בד סרוגה ומחזיקה את צורתה. שולפים כדור בשר קטן ומעצבים לצילינדר שומן. השחילו שיפוד באמצע לאורכו, והחליקו את הבשר במורד השיפוד עד שהוא אפילו למטה. חזור על הפעולה עם שאר תערובת הבשר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
טלה טחוןטלה טחון
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
22
שים את הקבבים על תבנית משומנת ומזלפים עוד מעט שמן.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
23
שלב בקערה קטנה את מולסה הרימונים, מיץ הלימון והחרדל. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
מולסה רימוניםמולסה רימונים
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
24
מדליקים גריל או מחממים מחבת גריל על אש בינונית-גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחדכרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
25
מסדרים את הקבבים על הגריל החם, הופכים כל 2 עד 3 דקות, מברישים בנדיבות בתערובת הרימונים. מבשלים את הקבבים עד להשחמה, בערך 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רימוןרימון
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
26
מעבירים את הקבבים לפלטת הגשה ומגישים עם תפוחי האדמה והרייטה בצד.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
RaitaRaita

מרכיבים

11 קילו קישואים,על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים4ריבס, קצוץ טרי או קפואפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי2(חוֹרֶף)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)2966 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמלפפונים פרסיים, פרוסים בעובי 1/4 אינץ ' (בערךמלפפונים פרסיים, פרוסים בעובי 1/4 אינץ ' (בערך596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגבעולי נענע טרי, עלים הרים וטחונים (כגבעולי נענע טרי, עלים הרים וטחונים (כ2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגבעולי נענע טרי, עלים הרים (כגבעולי נענע טרי, עלים הרים (כ4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1/2 צרור פטרוזיליה טרייה, עלים שנקטפו (בערך1/2 צרור פטרוזיליה טרייה, עלים שנקטפו (בערך1שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשום, טחוןשום, טחון2ציפורן1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיוגורט יוונייוגורט יווני454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)טלה טחוןטלה טחון1גרידה ומיץ של לימון מאיירגרידה ומיץ של לימון מאייר4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשרמלח כשר4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)תפוחי אדמה חדשיםתפוחי אדמה חדשים4ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן זית, לשימון וטפטוףשמן זית, לשימון וטפטוף2(חוֹרֶף)מולסה רימונים* (ראה הערה של קוק)מולסה רימונים* (ראה הערה של קוק)1( חצילים)בצל אדום, פרוס דקבצל אדום, פרוס דק1שאלוט, קצוצה בערךשאלוט, קצוצה בערך2(חוֹרֶף)תערובת תבלינים פאנץ ' פוראן או תערובת תבלינים בנגלית * (ראה הערה של קוק)תערובת תבלינים פאנץ ' פוראן או תערובת תבלינים בנגלית * (ראה הערה של קוק)11 קילו קישואים,חרדל אבן-קרקעחרדל אבן-קרקע

יין מומלץ: Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ

הודי בתפריט? נסה להתאים עם גרונר וולטלינר,ריזלינג ורוזוט נוצץ. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה תלוי המנה, כמובן, אבל מבחר אלה יכולים להיות מוגשים צוננים ויש לי קצת מתיקות כדי להשלים את החריפות וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מאכלים מסורתיים. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא ג ' ולס טיילור גרונר ולטלינר. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -15 דולר.
ז ' ול טיילור גרונר ולטלינר
ז ' ול טיילור גרונר ולטלינר
יין תוסס עם לימון ואפרסקים לבנים עם ציפוי עדין של וניל ועקיצת פלפל לבן עוקצנית. הוא מספק עמוד שדרה יבש נחמד אך הוא מרובד ושמנת עם חומציות רכה וניואנסים אגוזים. הוא בהיר ורענן עם עושר ומרקם רב מהתסיסה הפראית ומספק גימור ארוך והרמוני במיוחד.