קבובי עוף מזוגגים בשזיפים
קבובי עוף מזוגגים בשזיפים לוקח בערך 30 דקות מתחילתו ועד סופו. חלק אחד מהמנה הזו מכיל בערך 31 גרם חלבון, 4 גרם שומן ובסך הכל 867 קלוריות. מתכון זה מכסה 26% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתאים ל-4 מנות. אם יש לכם רוטב סויה, ריבת שזיפים, עמילן תירס וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזו. 3 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן וללא חלב. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 59%. קוביות עוף מזוגגות משמש, קוביות עוף מזוגגות בדבש, וקוביות עוף מזוגגות מייפל דומות מאוד למתכון הזה.
הוראות
בסיר קטן מערבבים את חמשת המרכיבים הראשונים; מחממים על נמוך עד שהריבה נמסה. שומרים מחצית מתערובת השזיפים; לְקַרֵר.
יוצקים מחצית מתערובת השזיפים הנותרת לתוך שקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת; להוסיף את העוף. אוטמים את השקית והופכים למעיל. בשקית ניילון גדולה נוספת הניתנת לסגירה חוזרת מוסיפים את החצי השני של תערובת השזיפים.
מוסיפים אננס ופלפל ירוק. אטום שקית והפוך למעיל; מקררים את שתי השקיות למשך שעתיים לפחות.
מניחים עמילן תירס בסיר קטן; הוסף בהדרגה את תערובת השזיפים השמורה לסיר. מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. מביאים לרתיחה על אש בינונית; מבשלים ומערבבים במשך דקה אחת או עד שמסמיך.
מסירים מהאש; לְהַפְרִישׁ.
מסננים וזורקים את המרינדה מהעוף והירקות. על 12 שיפודי מתכת או עץ ספוגים משחילים לסירוגין עוף, אננס ופלפל ירוק.
מניחים שיפודים על מחבת ברילר 3-4 אינץ' מהאש. צולים 1-2 דקות מכל צד. לטפטף בזיגוג שזיפים. צולים 4-6 דקות יותר או עד שמיצי העוף מתבהרים, הופכים ומזלפים לעתים קרובות.
מגישים על אורז עם כל הזיגוג שנותר.