קדהאי מורג עם פלפל חריף (פלפל)
צריכים מנה עיקרית ללא גלוטן, ללא חלב ושלמות 30? Kadhai Murgh עם פלפל בל (Capsicum) יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה אחת מכילה 279 קלוריות, 26 גרם חלבון ו-15 גרם שומן. מתכון זה מכסה 18% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה משרת 6. הוא מובא אליכם על ידי Allrecipes. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם גרגירי פלפל, בצל, מקל קינמון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-15 דקות. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 43%, שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון פלפל מוקפץ וקמח חומוס מוקפץ, צ'אטני פלפל אדום - צ'אטני פלפל אדום ופלפל אפוי (פלפלים).
הוראות
מתבלים באופן שווה את העוף במלח וכורכום; מניחים בצד למשך 15 דקות.
מחממים את השמן במחבת גדולה או קדהאי על אש בינונית. מבשלים את הבצלים בשמן החם עד להשחמה, כ-5 דקות.
מוסיפים את העוף ומבשלים עד להשחמה, כ-5 דקות נוספות. מערבבים את הפלפלים והצ'ילי לתוך העוף; להמשיך לבשל עוד 5 דקות.
טוחנים את זרעי הכמון, זרעי הכוסברה, גרגירי הפלפל השחור, הקינמון, הציפורן, תרמיל ההל וזרעי השומר לאבקה גסה; מפזרים על התערובת במחבת.
מוסיפים את המים, אבקת חלב הקוקוס, הפלפל האדום הטחון והמלח. מבשלים עד שהעוף רך, כ-30 דקות. אם הקארי רטוב מדי, מבשלים על גבוה עד שהלחות מתאדה.
מקשטים בכוסברה ומגישים חם.